Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Márton és a Libák

Márton és a Libák

A Csodafegyver

2021. november 30. - Márton és a Libák

IMG 20170710 125906Néha úgy érzem;a fa...m körül forog az egész blog. Nos ez így nem teljesen igaz. De hiszek a nemi egyenjogúságban "rendes hétköznapokon" csak két dolog különböztet meg minket egymástól: más a neveltetésem éshogy;kukim van.

 

A Csodafegyver

 

Három napja múltam tizenkilenc. Egy piskótaszeleten és egy fél almán kívül nem ettem semmit tíz napja. Azért vagyok itt ,mert a bátyám kisebb anyagi gubancba keveredvén ,segítség reményében kopogtatott be hozzám. Került valami munka,és egy ágy anyám pasijánál ,mert a lakást ki kellett adjam a felgyülemlett asósságaim rendezése folytán.

 Mondjuk ki nyíltan: nem voltam szívesen látott vendég,amivel az elmúlt két év eseményei után különösen rosszul esett. Ha még hozzávesszük,hogy nyolcévesnek voltam kezelve. Érthető, hogy szinte megöleltem Tomi házához kiérkező katonai rendőröket,akik a többszörösen sikertelenül kézbesített behívómat hozták.A hadkiegnél lezajlott a sorozás,az orvosinál alsógatyaban ,egyébként egyenmelegítőben.

Tapolcára küldtek alapkiképzésre géppuskásnak. Amikor megérkeztünk rengeteg szalámis zsömle,gyümölcslé és csokiszelet várt minket. Nekem olyan érzés volt,mint amikor egy frissen örökbefogadott gyermek az új családjába lép.Meglepett,hogy újra csinálják a sorozási eljárást,sőt még alaposabban. De csak a lúdtalpamért aggódtam. A szellemi és fizikai felmérés után egy tagbaszakadt, dörgő hangú, szigorú tekintetű ezredes irodájában az asztalhoz ültettek. Föl voltam készülve,hogy tisztelettudóan de azért mégis kicsit ledomináljam. -És az a marcona ember barátságosan rámmosolygott.

-Szervusz Döme! Délután háromig még tegeződhetünk,ha nem bánod-kezdte a teljes megdöbbenésemre. Sanyi bácsi elővett egy egy piros tollat és sorra húzta át a Budapesti értékeléseimet és javította jobbra. Közben,a sportokról beszéltük,ki mit űz.

-Meg is vagyunk,masinabemérőnek osztottalak be te leszel a parancsnoki páncélos navigátora. -mosolygott.

-Ezt meg tartsd magadon,hogy zöld ruhában is megismerjelek! -Azzal egy vénséges vén katonai övet adott nekem. Megölelt(!)és kedves korholással az utamra engedett. -Ez itt a Magyar Honvédség nem a buzibár, engedje el azt a széket! Rajtam kívül itt senki sem ül! -Halottam a dörgő hangját a hátam mögött,és a vén öv a kezemben színarannyá változott,ha ránéztem.

 Már csak az oltások és az orvosi vizsgálat volt hátra. Nem volt szégyenkezni valóm. Magas 19éves egészséges fiatalember 109kilogramm a nővérke nem tudja érdemileg megcsípni a karján a bőrt testzsírszhányados méréshez.Persze az éveken keresztüli néha napi nyolc órát meghaladó vidiakemény edzés-ilyen fiatal korban- néhol beadott a lágy szövetek fejlődésének. De az enyhe gynecomastiámat rég megszoktam,a kicsi fülemnek mindig is örültem,és egy ideje a kis kukim is tetszett. -Igen,tetszett örültem neki,a védjegyemnek tartottam,ha valaki bántott vele,seperc alatt túltettem magam rajta. Amikor teljesen le kellett vetkőzni,csak a lábamra koncentráltam.-Anélkül ,hogy felülről látszana emelni a talpam,-ezzel voltam elfoglalva. Körülnéztem,hogy feszengnek a srácok,és örültem ,hogy egy biztató biccentésemmel mennyire megnyugtatom őket. Cselédkönyves ápolónő (védőnő?) szűr minket phimosisra. Pár emberrel előttem már felém,felém pillant. Egy kis gombócot kezdek érezni a torkomban: Ilyentén a gumikesztyű ellenére se biztos ,hogy személytelen vizsgálatnak fogom érezni a procedúrát. Az ezredorvosnő jön ki az irodából,és nesztelen a nővér mögé lép. -Ellenőrzi,a munkáját -gondoltam, és egy cinkos pillantással figyelmeztetni próbálom a pufi lányt,amikor elélépek. Félreérti;a mutatóujjával végigsimít a szerven,és játékosan a vizsgálandó részére koppint. -Teljesen rendben.- trillázza. -A következőt! -mondja kissé lehangoltan. A doktornőnek elkerekedett a szeme,de nem szólt semmit. Már öltözöm is. 

Az orvosi rendelő előtt cigarettázunk. Rögtön kialakul egy baráti köröm. "Öcsém,ezt hogy csináltad?" Szólítanak meg egymás után. A parfümömről,edzési trükkökről, a lányokról faggatnak. Közben harmincasával szólítják az embereket, egy zöld melegítőkkel és tornacipőkkel megrakott asztalhoz ,és megkezdődik a felszerelésük. Egy idő után az alkalmatlanok neveit is mondják egyesével,úgy ötpercenként. Már alig vagyunk amikor a pufi nővérke hozzámlép fülig pirulva a címét nyomja a kezembe.-Tökéletes vagy-mondja,és praktikusan elfut. Kapaszkodom a kis papírdarabba,mert már csak öten vagyunk. Engem hívnak az orvosi irodába (onnan alig valaki jött ki a ruhás asztalhoz szorul össze a szívem) -Van egy kis gond,-kezdi a főorvos az aktámat nézve. A "családban" megtanultam,ha "tiszta vagy" bármennyire is segélykérő szemekkel néznek rád egy kihallgatáson: csak a legszükségesebbeket szabad mondani. Én is így tettem. -Szóval kedves Hillton úr...fú ez még tegeződve is nehéz lesz! Ne haragudj fiam! Hogy hívnak a barátaid? Arnie? Találó nagyon. De inkább a Dönci mellett maradnék. -Kezdek félni,valami komoly betegségem van amiről nem tudok. -Nagy a baj? -sóhajtom.

-Hát úgy is mondhatjuk. Mindjárt kettő dolog is.

-Csatolt aktád van Belügyminisztériumi. Azzal egy mappát hoz a kartotékszekrény tetejéről és olvasni kezdi: "Hillton Dömötör (Döme,Arnie valamint Kis Szőnyi)1980.11.11. B...s;professzionális testépítő ,97...től családfenntartó,fiatal kora ellenére a Budapesti szervezett bűnözés holdudvarának tagja, Sz.Á. belső bizalmasa,99áprilisában őrizetbe véve életvédelmi nyomozás kapcsán...bla,bla."

-Fiam! Te mit keresel itt? -kérdi -Rosszra fordultak a dolgok,a fiúkat eltették,vagy bevarrták,szeretnék jó fiú lenni,sorozzon be kérem!- mondom a legnagyobb meggyőzéssel. -Felejtsük el,de van itt még egy kis gond,ami sokkal súlyosabb. Melinda kolléganőm felhívta a figyelmemet ami a múltadnál nagyobb gond. PINGG!- szakadt el egy varrás a cipőmön mert még mindig a lábam miatt voltam ideges,és feszítettem mint az őrült. -Nem értettem valami egész másról van szó. -Szóval,minden adatod rendkívüli,és kitűnően alkalmas lennél katonának. De van itt egy olyan dolog,amit nagyon kínos elmondanom.-folytatja zavartan. -Nem tud megsérteni,mondja!felelem határozottan. -A péniszed. -Mi van vele? Hátramegy a bőr.Semmi gond nincs vele.-lepődök meg. -Lehet,csak ahogy a kolléganőm mondta,7-8évvel fejletlenebb a korodhoz képest. Iszonyú kemény lehetett a többiek előtt levetkőznöd. -Úr isten ezt a gyökeret,ha tudná mennyi nőnek okoztam vele ö r ö m e t ,tök cuki,miért kell a méretéből gondot csinálni? Végigéri a tenyerem ha feláll. -gondoltam ,de az utolsó mondat kiszaladt a számon is. -Tudod mi az a dandárfürdő? Egy tornaterem nagyságú terem,a plafonból százhúsz zuhanycső mindenfajta elválasztás nélkül, egyszerre haromszázan fürödtök,öltöztök..

-Ha azt mondom,nudista vagyok se szégyenlősködni se felizgulni nem fogok: megnyugszik? -göcögtem neki. -Háromszáz köcsög paraszt,beszólnak...te meg az egyik papír szerint hirigjani voltál,a másik szerint kiugró intellktusod van,de önvádolásra hajlamos.- próbálja tovább. -Voltam olyan mélyen, ahová cikizéssel nem tudnak lenyomni. Ígérem senkit nem fogok fizikailag bántani,beleértve magam is.-mondom határozottan. -Biztos? -Kiugró intellektus Jani bácsi.-kacsintok rá. -De akkor még itt van ez az,hogy itt vidéken nagyon sok korodbeli fiúnak van menyasszonya. Neked a sport és a maffia miatt gondolom nemigen...- próbálkozik újra. Valami elszakadt akkor bennem. Felálltam, a noteszemet a nővérke frissen belehajtott telefonszámával kinyitva elétettem, és már le is rúgtam a cipőimet az ingemet kezdtem el gombolni... - "Úgy sem mered."- láttam a főorvos szemében. -Mondanám,hogy erre nincs szükség, de kíváncsian várom a továbbiakat.-Szakadt ki Melinda Dokiból. Az asztaltól öt lépés távolságban álltam teljesen meztelenül. A combombjaimhoz szorított tenyérrel,olyan pózban mint egy éve ha egy begerjed hülye és az énekesnő közé álltam,vagy amikor a főnök valamelyik keresztfiát kezdték el "kóstolgatni" egy klubban.

 -Mi szeretnél lenni fiam? -A Magyar Honvédség katonája! -De ha leszerelem? -Pilóta! -Vágom ki magamból a gyermekkori álmomat. -Nézd Arnie! Összedugjuk itt a kollégával a fejünket,és két héten belül kitalálunk valami kórságot amivel csak vadászrepülőt nem vezethetsz. Addig is elintézzük,hogy egyedül tudj fürödni. -mondja a és a szemét törölgeti. -Nincs hová mennem. -mondom ki az igazságot. A doktornő a szeméhez kapja a kezét és kifordul az ajtón. -Nehéz kérés,de bízok benned két feltétellel: Egy fogok gyógyszereket írni neked,azt pontosan szeded! Kettő nemrég törölték el a hálóruhára szóló szabályzatot. Ha bevállalod,hogy szeptemberig nem alszol pizsamában! -Puha érintés a vállamon Melinda hozott nekem zöld ruhákat. Soha csinosabbnak nem éreztem magam amikor kiléptem az ajtón. Az asztalon a felszerelésem a legszebb ajándék még a piros robogót is űbereli. - Meghívhatom honvéd?- kérdi a doktornő,cigarettát és automatás kávét kínálva. -Még egy húsz percet tegeződjünk- folytatja Meséltet az életemről. Megfogja a kezem megdícséri a hősiességemet. -Nehogy szégyent hozz ránk! ...Ja és egy hír aminek nem fogsz örülni: Máté ezredes a futkosóba vág ha kikezdesz a keresztlányával! 

 

Szerettem Tapolcán nem volt semmi nagyobb zűr Máté Doki ugyan eltiltott a kondizástól és mindenféle bogyókat küldött nekem. A tablettákat szedtem,és a hálókörletben nyomtam a fegyencedzést. Az egyik gyakorlaton rosszul kibiztosítva dobtam el a kézigránátot. A kiképzőőrmester vissza akarta hozatni velem,elég volt kihúznom magam és nemtetszésemnek hangot adni ,és a "fűtörzs" már ugrott is ki a fedezékből a hibásan üzemeltetett robbanóeszközért. Talán ezért nem léptettek elő.

 Persze titeket a dandárfürdő és az egyéb huncut esetek érdekelnek. Hát nem volt egy nagy sztori,néha betaláltak de volt egy beszólásom ami után csak hápogott az agresszor mint a kacsa. Mivel fiatal srácok voltunk, kisebb nagyobb gátlásokkal mindannyiunknak lett "fürdőpajtija" aki mellett csak jobban biztonságban éreztük magunkat. Hozzám Rudi egy százötvenpár centis pufók ügyvéd csapódott;akit 29évesen húztak csőbe a reporvosi vizsgálaton."

Egy kedves bókkal köszönt be,és ahogy végignéztem rajta,láttam: neki igazán stresszes a zuhanyzás egyedül. Ha valami zavaró volt ,akkor az,hogy mindig volt pár csávó aki az önkielégítésig felizgult a szituációtól. És valahogy a mi párosunk "Herkules és az ifjú Dionüsszosz" kifejezetten inspiráló volt szerencsétleneknek.

Tatára kerültem ott már voltak "öreg" katonák is. Viszont modern "saját" fürdőszobánk is a folyosók végén. Összehaverkodtam Mogyorósi őrvezetővel,egy félbemaradt lányos képű,alacsony,törékeny testalkatú bölcsésszel. Iszonyatosan jó és pikáns humora volt. De nagyon szégyenlősen viselkedett. Rudiból kiindulva egy forró délután a kimenő előtt fürödni invitáltam. (Tudniillik meztelen alvásról szólt az egyezség,arról nem,hogy nem vetkőzhetek a takaró alatt...) gondoltam, megnyugszik ha lát meztelenül. Vette a lapot,hogy nem a popójára fáj a fogam.

Hát nem mondom ; egy pillanatra elcsuklott a hangom. Amikor megláttam milyen bődületes nagy durungja van. Megértettem azonnal: udvarias velünk és nem is szégyenlős. -Aztaa..-nyögtem ki magamból. -Hát igen,pornózom is. De nehogy féltékeny legyél nekem itt a görög szobor mindeneddel. Ha egy kicsit is művelt a csaj és kislanykorában kíváncsi volt. Téged látott ilyen művészeti albumokban. Engem a legtöbben leánybúcsún először. Itt kezdődött igazán a barátságunk. Rengeteget hülyültünk,és volt egy elmebeteg ugratásunk is amit hamarosan elmesélek.

 Viszont amit elfelejtettem mondani: volt néhány különös esetem azelőtt egy évvel, ami elég mélyen traumatizált,hogy jó ideig ne akarjak semmilyen kapcsolatot. Pont ott a Klapka György laktanyában pont ebben az időszakban kezdődött valami velem amire nem tudok magyarázatot. Már írtam róla, de az első belém égett. Az egyik nap feltűnt köztünk egy tizenöt éves forma afrofrizurás fiú egy apró kis fekete bajuszkával. Hivatásos katonalány volt tulajdonképpen, és messze sütött róla, hogy biztosan nem vonzódik szexuálisan a fiúkhoz. De inkább gondoltuk asszexuálisnak. Mindig ledermedt egy pillanatra, amikor meglátott ,és olyan csodálkozó szemekkel nézett rám. Hétvégi konyhaszolgálaton voltam. Egyedül a hálókörletben,a délutáni strandolástól kicsit napégetten. Izzadva ébredtem,elmentem zuhanyozni,áthúztam a lepedőt,meztelenül hanyattdőltem és fújtam a füstöt. Nyílt az ajtó,a cigarettámat azonnal a markomba gyűrtem,és már éppen az ellenőrzésre készültem volna,amikor pisszegést hallottam. -Bejöhetek dumcsizni? kérdezte egy kislányhang. Matyi volt az a katonalány. -Mindjárt csak,valamit...hebegtem és idegesen kerestem a takarót,vagy bármit. -Azt mondták,hogy meztelenül alszol,és kíváncsi voltam- hallom közelről. Te jó isten,itt van velem szemben,én lelógó lábakkal terpeszben ülök a felsőágyon ő meg csillogó szemekkel néz közéjük. Basszuskulcs miért világít ennyire az ágyamra az az őrfényszóró? -jut eszembe, de félbeszakít Matyi,hangja: -...dohányzás a tilosban katona,ha nem segitöl fel magad mellé felnyomlak a hadbíróságon! -csoda,hogy nem röhögte el. Szerintem már hetek óta gyakorolhatta. Lenyújtottam a kezem,bólintottam:mindkettővel fogja,és fél kézzel felemeltem,hogy egy kicsit valószínűtlenebbé tegyem a helyzetet. Be akartam mutatkozni de előtte ,mint egy házigazda magabiztosan és kedvesen instruált hogy az ágytámla fölé magasodó szekrénynek támasszam a hátam,és az egyik lábamat a háta mögé,a másikat a térdhajlatai alá rakjam. Lopva az ölembe dobtam a takaró csücskét. Bemutatkoztunk,és cigarettát cseréltünk,valahonnan elővarázsotl egy palack valódi és jéghideg CanadaDry-t. -Jé,gyantáztál? -veszem észre a pofikáját. -Tőled akartam kérni,szőrtelenítési tippeket,de abban a lányok is segítettek. Ellenben valamiben te tudsz. -viccelte el a tenyeres talpas bókom. -Mi lenne az? -Beteg voltam az iskolában amikor a hímivarszervekről tanultunk. ...öö jól vagy? -Kérdezte;mert én meglepetésemben öszetévesztettem a gyömbért a cigivel. De már abba is hagytam köhögést ,és halkan felbüfiztem egy füstkarikát. Mire összeölelkezve kinevettük magunkat,már a combomon ült. Ölemben meg cirkuszsátorrá változott a textil. -Még mindig dohányzol a tilosban,ha nem távolitod el a kincstári textilt a micsodádról,tényleg felnyomlak! -kezdte újra a játékot. -Csak,ha elmondod ki tanított be erre a szövegre? Vagy ittál? Nem vagy ilyen szerintem. -mondtam kedvesen, mert valahogy szürreál' volt az egész.-Tudod volt egy múltam;pia ,csavargás ,verekedés, drogok, szipu, szex csak a fiúk maradtak ki-ha érted.

Azért vagyok itt mert...

-Nem volt hová menned. -Fejeztem be a vallomását olyan hangon,hogy érezze: egy cipőben járunk. Érezte,átölelt,a vállamba fúrta az arcát,sírni kezdett. Simogattam a haját és a hátát mint egy szomorú gyereknek. Az egyik kezével elengedett és megmarkolta a még mindig félig merev fiúságomat. Nagyon nagyon erősen,egy kicsit talán fel is nyikkantam.

-Jujj,ne haragudj! -mondta ijedten 

-Elengednéd? -nyöszörögtem 

-Nem tehetem. -válaszolta -Ne haragudj kuki- fojtatta és egy gyors puszit nyomott rá,majd a szorítása pont a legfinomabbra enyhült. A mellkasomhoz bújt,én élveztem a kellemes hűvös markát;a szénaillatú haját,a valószínűtlenül bő ingjének a puhaságát. Szinte láttam magunkat kívülről.Felsejlett,mintha csak félig lettek volna beakasztva a gombjai. Semmi köze nem volt a vadászösztönhöz,hanem valahogy éreztem:a lány nagyon vágyik az érdeklődésemre.Meghúztam az inget,és izgatottan éreztem ahogy a szétcsúszó textil alatt az alig ívelt ,de mégis nagynak,nőiesnek tűnő mellei hozzám érnek. Érezni kezdtem a vágtatást magamban,éppen csak vissza tudtam fogni. De mintha csak tudta volna mi zajlik le bennem,kissé eltávolodott és oda igazította a cicit. A testem megfeszült,és alig tudtam visszatartani az orgazmust.

-Ne szenyózz! Morogta játékosan és az előbőrömmel a bimbóudvarán kezdett lassan körözni. - egy,kettő, három...-számolt kislányhangon. Tizenegyre már azt hittem nem maradt bennem több ,de a másik mellén folytatta tizenhétig (neki az volt a szerencseszáma) orgazmus az orgazmusban. Teljesen zavart voltam. A szemembe nézett,nem engedte el amit tartott csak a másik kezével oszlatta el az extázisom nyomát magán,aztán a kézhátával végigsimított a testemen. Majd tenyerével az arcomat fogva puszit nyomott a másik oldalára, hogy utána a másik kezét a tarkómra téve ,a számat csókolja.A derékszíja csatja nem is lehetne rosszabb helyen ,de valahogy még annak is örülök. A folyosó végén megcsörrent a telefon. -Várj itt,jövök ! -futott el.

 Vártam pár percet aztán a fürdőköpenyembe bújtam ,és a neszesszerem megragadva a fürdőbe indultam. Az ügyeletes asztalnál Matyihoz léptem és a fejemmel jeleztem: el kell menjek oda. Leakasztja a készüléket a falról,és követ az ajtóig. Gyermeki örömmel nézi,ahogyan tisztálkodom, "ott is,ott is" int a fejével,és elégedetten bólint.. 

 Soós szak'szi veszi át a telefont. (Valami bekattant "pizsamás" zaklatja a folyósóügyeletet.) Amikor Matyi elszalad fürödni,cinkosan kacsint és cigarettával kínál. Én is be szeretnék lesni,de zárva az ajtó. Észre se veszem,mikor a hátam mögé oson és lerántja rólam a köpenyt. Futni kezd a szoba felé ,a szakaszvezető egy vén buzeráns tekintetét parodizálva néz végig rajtam ,Matyi után eredek,de már kattan a zár.

 -Miaú !-nyávogok -Sicc! -hallatszik odabentről de már szánkázik is ki a kulcs az ajtó alatt.

 A lány a zubbonyomban,a derekán övvel ,lábain hosszú fehér focizoknival az ágyamon fekve cigerettázik. Az alsó ágyra dobja a takarómat,amikor odalépek. Bánatosan nézek le ,amikor azt veszem észre:terpeszben az ágy szélén ül velem szemben. Megsimítja a tarkómat ,egy korty bubissal kínál.

-Ne nyeld le,szeretném ha a szádban lenne. -súgja. Nem egyszerű, de a göndör ,puha ,pézsmaszagú háromszögben fúrom az arcom. Meglepően gyorsan van sikerem, és még kétszer újra... Szemben térdelek vele,segít felvenni az óvszert aztán egy mozdulattal, lehúzza. -Ez nem jó-mondja majd egy újat helyez fel. Ugyanúgy jár az is. Már azt hiszem valami rossz vicc,de már a hihetetlenül forró testében érzem magam. Döbbenten néz rám; a térdeit felhúzza, karjaival felém nyúl,aztán az ágyba markol és átadja magát az orgazmusnak. Határozottan nyikorog az ágy,magához húz,és olyan lassan mozgok,hogy csak halk ciccenések hallatszanak. Lucskososak vagyunk mégis egymáshoz ragadva. A lány gyönyöre abban a nagyon szűk forróságban is előre húzta a bőröm. Azon érzem a legjobban hogy milyen belülről. -Eszedbe ne jusson ...addig ne mígy el nem engedem -súgja . Valami erőszakos szorítást érzek a hüvelybemenetnél ,mintha vákuum sodorna végig rajta,ismerem az érzést,nem tudok ellenálni neki... A szekrény tetejéről törülközőt veszek el,felsímogatom a tökéletesen androgün testéről az izzadságot. Egyszerre mókás és édes ,hogy még mindig magában tart...

 Félig magamra fektetem, betakarom a zubbonyommal és álomba merülök. Soós szak'szi köhecselésére ébredek, a katonalányra nézek: végig őrizte az álmom.

Ahogy öltözik egy szívre leszek figyelmes a derekán "Jucus" felirattal. Az ajtóban még megcsókol, amikor horkolásra leszek figyelemes. Gyulai a tőlem legtávolabbi alsó ágyon fekszik letolt gyakorlónadrágban, kezében a feketés rövid bőrű félig merev pöcse,hasán az ingje csupa olyan. Pucérnak érzem magam. 

  Pár nap múlva egy kockás papírra rótt zsinórírásos levelet szorongatok. Ami magyarázatot ad szinte mindenre. Egy csúnyácska alacsony, pufók 26 éves őrmestert látok magam előtt,aki boldogan néz egy kissé karakteres arcú de gyönyörű testű lányra a derekán egy frissen tetovált csillaggal ,a menyasszonyára, az élete első szeretőjére. Csillának a velem majd egymagas enyhén körte alakú zászlósnak volt a nagy rajongója, de még rejszolni is bátortalan volt ha magánéletről volt szó.

 

 És el is érkeztünk a számomra legkedvesebb élményhez : Csilla anyai mosollyal adta át a barátnője levelét . Nem hinném,hogy elmondták ;miről szól. Bár azért gyanús lehetett. Nem volt öt évvel idősebb nálam, de annyira gyerekként kezelt. (Legalábbis úgy éreztem) 

 Nem voltam vele egyedül. Mogyesz kitalált egy nagyon hülye ugratást. Komplett forgatókönyvet írt hozzá, és még egy általános iskolai tablóképet is hamisított hozzá.

Mint írnok elhintette,hogy a bátyám irataival tizenöt évesen vonultam be. Végső tromfnak azt állította: még csak pelyhedzik a pöcsöm. Volt egy kozmetikus srác a csapatban úgyhogy,meg lettem fazonírozva. Beálltam a zuhany alá,folyattam magamra a jéghideg vizet,és némi fagyzselével is rásegítettem az optikára. A szomszéd kabinban gőzt fejlesztettünk, adott jelre átváltottam meleg vízre és az arcom kezdtem el "szappanozni".

 Az ujjaim között lestem és a fogkefémet,szopogattam a röhögés ellen. A többiek az ajtóból sasoltak mi lesz a reakció. A zászlós óvatosan beles a zuhanybokkohoz,és amikor meg van bizonyosodva róla hogy nem látom ;beljebb lép,bólogatva végig mér,majd sarkon fordul és gyilkos hörgéssel tereli ki a srácokat. 

-A KÚÚRVAAAANYÁTOKAT TETVES BANDA-hallom az üvöltését. -Hogy van merszetek kigúnyolni mert csak kukija van?! -A kis péniszről nem tehet senki ! -Takarodjatok az anyátokba! -Egy órát állt anyaszült meztelenül a sorozóbizottság előtt,hogy alkalmasnak nyilvánítsák. -Mégegyszer beleálltok,hadbíróság! -aztán lakonikusan: -lejárt a szolgálatom ,fürdök.

 -Hillton, csak maga van itt? -kérdezte amint belépett és kulcsra zárta az ajtót. A mellettem lévő kabinban vetkőzni kezdett. A fogasra akasztott melltartójából négy válltömés pottyant a padlóra. Csobogni kezdett a víz,és a szolgálati szabályzatot idézte: "Mikor nem számít függelemsértésnek az elöljáró tegezése?" 

-Megmossam a hátad?- esett le a tantusz.

-Azt hittem sohase kérdezed meg,de aztán semmi hülyeség! -mondta némi malíciával a hangjában,a kabinomba átlesve. 

-Bár nem az én ízlésem, de helyeske. -sandított le,majd a kezembe tusfürdőt nyomott. Egyszer voltpuha és ruganyos. Jól esett simogatni.

-Szájvíz? -kuncogott

-Fél óra csont hideg plusz jégzselé. -tört ki belőlem a kacagás. 

-Nem az én ízlésem, de nem fagyhat le- mondta némi aggodalommal ,és már szeben állt velem,a hasamra irányítva a zuhanyt. Két aprócska de bájos melle felé intett a fejével.

-Bár nem az én ízlésem, de soha nem láttam szebbeket.

-Vigyázz, olvastam rólad mindent,a BM jelenést-kezdte önultálóan. Most én irányítottam le a tekintetét. 

-Na így már az izlésem.- csilingelt -Hillton, te annyira...-hüppent el.

-Nem,te vagy a gyönyörű. -montdtam halkan. -De ha most itt történik valami, akkor száz,hogy felnyomlak minket...

 

...A következő másfél hónapban,a péntek délutáni Csillával közös fürdés hagyománnyá vált. Gyerekek voltunk féltünk úgyhogy a szolgálati szabályzatban engedélyezett hátmosásnál és alkalmanként három bajrársi puszinál több nem történt soha. Pontosabban miután elvezényeltek engem a folyamőrséghez: Csillát festettem a leszerelő zászlómra,félmeztelenül, a válltömésekkel bővített méretben. Az utolsó éjszakán áthívtak a tiszti irodába. Rostásnak,Mogyorósinak,és nekem tartottak egy leszerelő bulit. Meg kellett mutatom a zászlót . Soós (már)őrmester és Pityóka főtörzs mint q a Szent jobbot hordták körbe a kaszárnyaépületben. Csilla sírt és hosszan-hosszan megcsókolt. -Már egy hónapja Pityókával jártak.

 -Kérditek mi lett Máté Doki kuruzslásának az eredménye? A hülyéknek heppiend, "nagy fiú" lettem 21 éves koromra. A Csodafegyverből egy középkategóriás vizipisztoly lett. Amire arányában kétszer annyian szóltak be mint előtte. Nekem meg új védjegyet kellett találjak .

112

IMG 20191227 121651Annyira nem szeretek beszélni azokról a történeteimről,amiben több lennék egy érzelgős szépfiúnál. -A villanegyed beli hamupipőnél. -A botcsinálta Don Juannnál. Ellenállhatatlan vágyam van most is valahogy elbliccelni az egészet. De mégis meg kell írnom.

 

112

 

...Miskolci kórház ügyelet. Miben segítsetek? -Hogy felemeled a seggedet cicus és küldesz egy mentőt ide ... után a balesethez. Scala anterior legalább kettes fokozat,huszonéves nő eszméletlen...

-Nem tudom,mi az a Scala anterior és...

-Kussolsz, pontosan tudod,de ha kimondom magyarul itt elszabadul a pánik,elvesztem a nőt és akkor idehozlak de a moci után kötve. Tizenhét kilométer és már ötven perces a riasztás! -a telefon túloldalán sírás,majd egy másik hang remegve szól bele: -kitartást fiam már húsz perce magántelefonokat hívunk. Lesz orvos jó.

 

  Az élet császára voltam.Immáron szövetkezeti tag egy futárszolgálatban ,a vadonatúj metálzöld motorkerékpárom harsogva falta a pkilométereket.Az almazöld kofferszettben (amit bolond olcsón szereztemakárcsak a bringát) ott figyelt három csík Symphonia ,energiaüdccsi,némi ex,és minden ami egy jó nyaraláshoz kell. Egy kicsit aggódtam,mivel még nem volt 100%legalitásba helyezve a gép.De az utasom miatt megérte kockáztatni. -Szőke,babaarcú, kék szemű,105E,72,89...százötven magas, 34es lábbal és magas rüszttel -ha érted ;-) -Azt,hogy miért várt rám 21évet mielőtt bárkivel is...? Na azt én se értettem nagyon. Kigyorsítottam az éjszakai országúton,és a sötét csík csak azért nem indult el a nadrágomon,mert öt perce pössentettünk. Ugyanis egy elemlámpával köröztek az út közepén. A cigarettámat idegesen harapva támasztottam le a kínai vasat. Azonnal célzott kérdéseket tettem fel az elemlámpásnak. Az úton egy Suzuki Sedan állt a tetején kitört jobb első kerékkel és szélvédővel. Előtte jóval egy csinos nő,Krisztus pózban az aszfalton fekve,sokkos állapotban. -Hívtátok a mentőket? -Elsősegéjnyújtó? -Nyugi felcser vagyok! -szóval 10perce legalább... -Így találtátok? -Jó... -Jól vagy,hogy hívnak? -Magdi,mid fáj? -A fejed? -Ezt érzed? -leveszem a cipőjét és végighúzom az ujjam a talpán. -Pervereerz...-kuncogja -Fázom.- rebegi utána. Ágival elhozatom az aranyfóliát a topchaseből, ketten behúzzuk alá miután a többi embert beosztottam a lány testét stabilizálni. A tarkójánál megállok. -Takaros vértócsa. A füle az. Kötést csinálok,betakarom a kabátommal. -Orvos vagy? -Csak a tűzoltóságnál csináltam a búvárvizsgát ahhoz meg kellet 80óra eü. -Egy tűzoltó hmm..-Ihatok? -Inkább ne. -Cigizni? -Ám legyen,láncdohányos vagyok én is...

 

 Azt hiszem itt az ideje bemutatni a szereplőket;legendásan rossz névmemóriám miatt most inkább jelzőket osztok szét.Pedig esküszöm, ott abban a pillanatban mindenkinek egyből megjegyeztem a nevét. Valamit éreztem azt hiszem. Magdit a balesetest, mosolyogva cigiztette Szöszi,a zöldgallytöréses ,monoklis utastárs. Luvnya, a sofőr épp Baleknak és Nemtomnak-a mögöttük haladó autó utasainak-mentegette magát az útpadkán. Rinya,szemből érkezett,Csősz szántott az út mentén,ő hívta a mentőket,és azon aggódot:a traktor munkafényszórója okozta a balesetet. Ági az örökké kételkedő és bármikor hisztire kész barátnőm, két ismeretlen akik az utasításomra csősz helyett biztosítják a helyszínt, valamint jómagam, akit a rossz szövegértelmezés miatt tűzoltóknak gondolnak. 

-Doki,baj van...-suttog nekem Szöszi. Tényleg baj van,a kötés átvérzett, Magdi eszméletlen. Ágit megkérem,polcolja fel a lány lábát. Csősz világít nekem ,Szöszi kibicel és asszisztál,Rinya teszi amiről elkereszteltem.   Ijesztően sok vér...szikét kotrok elő,felvágok egy újabb csomag gézt és vékony tampont sodrok, a fülébe teszem. Szólok Rinyának ,sürgesse meg a mentőket. Magdi öklendezik,de ájult. A pulóveremmel stabilizálom a fejét kitisztitom amit ki kell,géz a szájra,már lélegzik is. Rinya hisztérikus kezd lenni,de rájövök ;nem csak egy gyáva féreg,de hipohonder is és utálja a dohányzást. Reszelős hangon meggyújtott cigarettát kérek tőle amíg kesztyűt cserélek. Beválik a sokkterápia. A következő kb. negyven percben ő lesz a cigarettázós kezem és a csapat külsőre legnyugodtabb tagja. Letérdelek a lány feje mögé,törlöm a fülét,és próbálom elállítani a vérzést amikor szörnyű gyanúm támad. A vállaknál benyúlva nyitott tenyérrel hamiskártyás ujjakkal tapogatok,végig a nyakcsigolyákon ;amikor a kisujjam valami borzalmasat érez. Mint egy meleg tejeszacskó üvegszilánkokkal.

  Tampon ki,fülpiszkálóval próbálok szabad utat engedni a vörös pataknak, és Csőszt megkérem,egy Bombát öntsön ki az aszfaltra,hogy meg tudjam becsülni a vérveszteséget. Ági kezd nyöszörögni,leváltatom Szöszivel és a csodaericssonnal megnézetem vele a Miskolci kórház ügyeletének a közvetlen számát. Felhívják,üzenem nekik,hogy a beteg állapota súlyos. Ekkor kék villogók tűnnek fel a láthatáron. De csak a rendőrök azok,nem merik átvenni az elsősegélynyújtást. Elkezdik kikérdezni Luvnyát,felvenni az adatokat,a munkájukat végezni. Fogom a lány fejét,a hamiskártyás ujjak figyelik a pulzust a nyakon,és időnként a vérnyomást próbálják megbecsülni... Luvnyához képest Rinya egy római jellem volt. A nő szerintem életében nem vállalt egy kettétört fogpiszkálóért se felelősséget. A hadnagy odakisérte hozzánk. Amikor Magdin remegés kezdett végigindulni -Mahamalagabada...ha...ha -tört fel a torkából. -Látjátok nincs is baj,már beszél! -ujjongott Luvnya. -A tekintetemmel kinyírtam a nőt,és biccentettem a jagellóknak,hogy vigyék innen a rákba.A kisujjammal már egy strandlabda állagú dudort éreztem. Koponyaalapi, és a vér már basztatja a beszédközpontot. Nem bepánikolni,tekintetemmel odahívni a legstabilabb rendőrt. Súgom neki,mi van,ha öt percen belül nincsenek itt a mentők,műtenem kell. Kattogás recsegés,semmi,a fejemhez tartják az ügyeletet újra. Nyugodtan kezdem,de a hangom átmegy egy hóhér suttogásába,amikor hülyének néznek. -Van egy szike valahol? Kérdem a hívás után és lázasan keres mindenki. Nem találnak. -Tű,olló,vagy egy éles kés?-kérdezem olyan hangsúllyal mint amikor a jogsit kérik. Tű van elejtik. Nem találják. Erre megtapogatja az övét a megbízható őrmester és már majdnem odanyújtja a kését, amikor hirtelen riadt szemekkel kérdi: -Mire kell?

-A balesetesnek kettes,de inkább hármas fokozatú koponyaalapi törlése van,ha nem nyitom fel a zárt sebet,a saját vére fogja szétpréselni az agyát. -mondom tisztán és hangosan. -Nincs kés!-mondja a zsaru ,beül a Ford csomagtarójába és összefonja a karját. -Magdi,szerdán lesz huszonhét,de csak akkor ha valaki megszünteti a vérömlenyt. Gondolom,akkor te szeretnéd! -hörgöm. Csősz felkapja a gézvágóollót és elkeseredetten élezni kezdi az aszfalton. Egyszer csak eltűnik a barbaresz az arcomból. Rinyából fél óra alatt férfi lett és mint Kojak ;terpeszállásban fújja az őrmester arcába a füstöt. Szöszi is csatlakozik hozzá. Egy szép feszületet veszek észre Magdi nyakában. -Az Úr az én pásztorom...-valahogy mindenkinek beugrik a szöveg egy része,ha elakad mindig folytatja valaki. -Magdi,tarts ki velünk!Magdi...erős vagy...suttogok, miközben rettegve nézem a hatalmasra dagadt tarkót. Csősz odanyújtja az ollót. -Ügyes vagy nagyon, Áginál van körömreszelő,párat húzzatok rajt'. -mondom halkan és pupillareflexet elkenőrzök;gyenge de van. Amikor valaki átölel,és a kést nyújtja. A rendőr az,sír. Egy üveg vodka is kerül,bemosakszom gyorsan és egy pillanatra lehunyom a szemem felidézni a fejtő anatómáját. -Várj fiam majd én! Szólal meg egy borízű hang. És egy kövér öreg doktorbácsi-a Putnoki körorvos két bányamentővel már a kanalas hordágyra is rakta a lányt és egy bűvészmozdulattal kilopják előlem a pácienst. Nem tudok felállni. Nézem a mentőt, Volkswagen LT ,első szériás,hirtelen a vizsgálólámpa elalszik,a doktor valamit írhat a kisasztalnál,odahivja a rendőröket. Azok elindulnak Luvnya felé ,az kitépi magát a harmadikuk kezéből,fut...

-Segítek kolléga,-mondja a doktorbácsi és görcsoldót ad be injekcióban. Cigarettával kínál. -Te, tegezhetsz. Hányad éves vagy? -Ne haragudj főorvos úr...először azt hittem a fülcsatorna sérült, de utána próbáltam...én csak egy futár vagyok. -Akkor felsegítem most a motorkerékpársofőr urat. Mert emígyen csak ön tegezhet engem. Luvnyát közben beérték a hék ,és bilincsbe verve hozták. A talpamra állva szórakozottan söpörtem végig a nadrágomon amikor, egy egyszer használatos szike koppant a földön. A hivatásos mentők ekkor érkeztek meg. A kék lámpák fényében,két férfi állt. Egy fiatal aki leeresztett karokkal,hangtalan sírt,és egy idős aki mint anya agyermekét ölelte.Majd ádata a helyét egy következő embernek,aki egy öleléssel és jó szóval-mitöbb valamilyen jelképes ajándékkal kedveskedtek neki... amikor Szöszi a hajcsatját vette ki nekem, az olyan megható volt,hogy muszáj voltam elmosolyodni...

 

 Megérkeztünk a szállodába,éppen egy rendőrautó hajtott ki a parkolóból. Olyan furcsán néztek ránk a recepción. Elkezdtem szabadkozni,hogy forgalmi helyzet volt. -Segond az a lényeg,hogy itt vagytok. Segítek behozni az autóból a csomagokat. -Mosolygott kedvesen a londiner-miközben a szemei valahol a távolba révedtek. -Motorral vagyunk és csak egy táska. -Segond, érdekelnek a motorok,kimegyek veled -és két felespoharat és egy üveg italt tett a zsebeibe.

-Gyönyörű járgány,gyönyörű nő,a bukósidakon plexi,mégis vörösek a szemeid,balhé volt?

-Csak megöltem egy nőt.

-Mikor?

-Most egy órája.

-Ne hazudj!

-Nem én!

-Semmi ilyen nem történt. Másfél órával ezelőtt .... Magdolna .... gépkocsijában ülve balesetet szenvedett,a szélvedőn kirepülve súlyos koponyasérülést szerzett. A baleset után mintegy 15 perccel ,egy a személyleírás szerint;egy sötétszőke kisportolt testalkatú szolgálaton kívüli tűzoltó(?) érkezett a helyszínre ,egy ismeretlen márkájú rózsabogárzöld motorkerékpárral. A balesetest szakszerű elsősegélyben részesítette,állapotát a ....i bányamentőszolgálat és Dr.... belgyógyász kiérkezéséig mintegy 55percre stabilizálta. A tanúvallomások alapján legalább egy ízben újraélesztette. ... Magdolna a balesetet követő 72percben a mentőgépjárműben az agyhalál állapotba került...- mondta mintha papírból olvasta volna,azazhogy pont egy gépelt papírból olvasta.   Riadtan néztem a fiúra ; ő a poharakat az ülésre tette...Egy korty italt a földre löttyintve ,majd egymásra nézve ittunk. Leültünk valahová és Laci halkan elmesélte a húga életét. Az üveg kiürült . Bocsánatkérően néztem a srácra,erre ő a vállaimra tette a kezeit. -Köszönöm mind az ötvenöt percet amennyivel többet lehetett boldog menyasszony a testvérem. 

 

Epilógus: 

 A szőke lánnyal összevesztem a motor nem vált be,ráfizetéssel vettem egy Hondát márcsak búfelejtőnek is. A harmadik munkahetén a gépnek gondolkodtam egy padon. Felemeltem a telefont ,bocsánatot kértem Ágitól,és randit estére. Fuvart kaptam, mivel siettem nem vettem le a kétujjnyi vastag polárdzsekimet a motoroskabát alól,csak a zippzárt húztam le félig. Egy T3as erőlködött velem,de odahúztam és kielőztem. A Baross és a Szűz kereszteződésétől nem messze ;fodrász lányok cigarettáztak a novemberi nyárban. Egy fuvallat felkapta az egyikük ruháját. A szél,fekete háromszöget villantott a combjai között. Fél szemmel észrevettem, hogy tilosra vált a lámpa. Satufék. Nem volt kedvem a gettóban egy fekete luxusautóval karambolozni. Hirtelen valami elementáris erő lerántott hanyatt az aszfaltra. Akadálytalanul csúsztam be a két fényszóró közé ,a lökhárítót nem tudtam megfogni,de a kormányrudat már igen. Riadtan vettem észre,hogy a zsebembe gyűrt sálamat elkapta a bal hátsó kerék,és hetvennyolc lóerő húz maga felé. Kifújtam a levegőt és megfeszítettem a hasizmom,a kesztűkből kicsúszott a kezem,éreztem a dízelmotor bűzét és forróságát. A kerék már felkapott a csípőmre éreztem,ahogy megroppannak baloldalt a bordáim,és a tüdőm felpréselődik a torkomba. "Mint a macska" -gondoltam, és az eszméletemet vesztettem.

 -Nyugodj meg fiam,mindjárt jönnek érted.-szólított meg egy lódenkabátos kerekestáskás néni. -Kik a mentők? -gondoltam, meg mást is. -Úgy káromkodsz mint a szódás és mégis az angyalokat jönnek érted,ki vagy te? -Kérdezte a néni. Nem éreztem magamon a reggeli hideget őrző ruhát,és eszembe jutott a sál is. A lábam felé néztem és elcsodálkoztam a hétköznap délelőtti jelmezes felvonuláson. Felnéztem a napra,nem vakított,  de volt mellette egy ragyogó csillag. Súlytalannak éreztem magam, és fájdalom nélkülinek. A hátam mögé sandítottam: egy nagydarab férfit álltak körül az emberek, mellkasa meztelen, egy kopasz de fiatal férfi térdel az oldalán,taknyazva bőg,és elkeseredetten teszi a dolgát. Érdekes,de a csillag még érdekesebb én most,hogy már tudok repülni-na jó csak lebegni-oda mennék. De megint elájulok. Valaki nyomkodja a mellkasom, a-a én inkább alszom! Fütyül a centrifuga, én ugyan nem kelek fel! Valami trutyi van a cickóimon; fogjuk fel kellemesnek én akkor is alszom! Kzzzzttt! Ki az fasz basztat árammal? -Jé ez a taknyazva bőgős,két micsodával a kezében! Nehogy megölj buzi! -Szuszogom. Kezd valami rémleni,körbeforgatom a fejem,moci sehol.Tömjénolaj a homlokomon...miafa? -Még nem vagyok rögzítve,és ti ide hoztatok ?Dehát balesetest moz...-pihegem,de valahogy gyanúsan kevés a levegőm. A bal tüdőm lángol. -Átment rajtad,de az úr szeret téged. -mondta a másik máltai,nyakából kihajtogatva a bíbor stólát. Intubálás...utána egy bazi injekcióstű lendül,sikítani a cső miatt nem tudok,de ahogy újra kezdi kitölteni a tüdőm a helyét már nem is érdekel,hogy leszúrtak. Úgyis fáj minden mint állat...

A Vészhelyzet baromság, nem fut úgy a kórházi személyzet,hanem kondenzcsíkot húz(már amennyiben a mentők egy olyan beteget hoznak akin áthajtott egy teherautó. Ötvenes nő háborodik fel,hogy félbeszakítják a vizsgálatát,de lehet csak kíváncsi volt hogyan vágják le a ruhát egy tagbaszakadt fiatal srácról. A bocsánatkérő mosolyára emlékszem, a csőre már nem.

 Arra ébredek,hogy hideg van ,egy tolóágyon fekszem a váróban , a tévében rendkívüli hírek mennek valami horrorbalesetről. Most kapták a hírt,hogy a fiatalember túl van az életveszélyen. -Jó tudni- Egy a tízezerhez volt az esélye túlélni,maradandó sérülés nélkül még háromszor ennyire ritka. De ezt már a valahonnan elővarázsolt "szakértő" mondja. Valaki káromkodva átkapcsol a konkurens csatornára: "Szupermen karambolozott" olvassa fel Toncsi majd egy helikopteres felvétel jön a balesetről. -Mekkora kamumá! -Mondja két bakfis egymásnak, majd kifelé menet kuncogva bekukucskálnak egy tolóágyon fekvő leszíjazott beteg lepedője alá,nem is sejtve,hogy az illető csak mérgében csukta be a szemét. Mert amíg eszméletlen volt,valami tréfamester a lábujjaira feszítette a lepedőjét,a bejárat felé fordította ,és már egy órája tojnak a fejére,a teveműsoron kívül. 

 Valahogy mégis osztályra kerültem. A telefonom karc nélkül megúszta. Csibét hívom. A világ legnagyobb hantájának,hogy lemondjak egy randit. Lejárt az egyenlegem.Tamás hív,unatkozik a taxijában. -Te nem tudod,mi van a városban? Azt mondják valami ukrán bérgyilkoson átment a kamion és túlélte. Terminátor bazze. Ha túl is élte,szerintem csak donor... Veled mizu ,náthásnak tűnsz. -Csak a légmell utóhatása. -Öcsi basszus, ott vagyok, kilenc perc harminc másodpercen belül! Nem mondott igazat,mert tíz perc múlva már három perce üvöltözött a telefonban Ágival.-Hagydcsak,törpebombázó terem minden második dizsiben,de lett egy bátyám végre. -nyögtem. Egy cseppet utáltak a betegtársak,hogy én tévésztárban nyomom. Akkor még jobban utáltak amikor egy jó magas nővérke jött vacsi után a vegetáriánus úrnak ivójoghurtot és pilótakekszet hozni. Koraéjjel amikor visszajött a katéteremet ellenőrizni-na az már akkora pofátlanság volt,-hogy muszáj voltak megkedvelni. Mert ugye nem volt katéterem. A vizsgálófal maradt ,Vali nem akarta elhinni a tévedését ,majd a nővéri műhibája folytán kialakult oedemeat hagyományos népi orvoslással kívánta kezelni. Én a törött csípőlapátomra hivatkozva hárítottam ugyan a felajánlást,de a végén meggyőzött. Kétszer is. A reggeli vizit előttig vigyázott arra,nehogy valaki megkatéterezzen. -Fiam,milyen a mennyországban? -Kérdezte a főorvos tőlem. De mielőtt félreértettem volna a háta mögé sandított,egy világoskék ruhás,rózsaszín horgászsapkás, dúdkeblű,bűnbánó angyalkára. Kicsit mellémfeküdt simogatott ,becézgetett,puszilgatott, -A fiúk közben zavartan böngészték a lázlapjukat,mikor kaptak dietilamid-lizergsavat fájdalomcsillapító gyanánt. Frissen visszahódított barátnőm óvatosan mozgatta az orrocskáját,és egy gyors csók után sietve búcsúzott. 

 Reggeliosztáskor a nővérek azt mesélik egymásnak,hogy épp indult haza a röntgenasszisztensnő előtte egy ilyen Hello Kitty csajszi. Egyszer csak fölemeli a szöszi a nóziját ,hátrafordul és akkora maflást lenyom a Valinak,hogy az seggre ült. -Na én gyorsan saját felelősségre innen haza,mielőtt nem marad otthon egy ép dolgom... Az ajtómon levél: ....kor jövök a cuccomért. Ledőlök, csak létezek ,nem tudom mim fáj jobban: a csontjaim,vagy hogy megint elb...tam. Egyik nap csöngetnek a lépcsőházi kaputelefonról,valami százados ,meg alez. Biztosan a karambol miatt. Lecaplatok,látom ezek díszegyenruhában vannak. Nem értem. Kiderül egy kedves hölgy engedte be őket idáig. Elkezdik a mondókájukat...-Mivan,életmentés? Civil kurázsi? Dííj? Olvasni kezdik az indoklást. -Takarooodjatoook a gecibe ,itt van szemben a szociális iroda annak adjátok a kib@szott csekket. Nem a szerveit akartam megmenteni, hanem egy embert.. Nem azért, hogy példát mutassak, csak féltem,ha nem csinálok valamit,ugyanígy szenvedek mint most. Lelépni! Az üvöltéstől fájni kezdtek a bordáim. Remegő kezekkel tömtem be vagy négy tablettát. Az ágyra dőltem és gombóccal a torkomban aludtam el. Kuglóf és kakaó illatára ébredtem. Nem csoda,hisz ott figyeltek az éjjeli szekrényemen.A padló,csillog,az ablak tiszta,és valami puhát érzek a hátam mögött. Ismerős kuncogás egy apró szájból, és csillogó kék szemek kisérik. Ági az. -Tegnap jöttem a cuccaimért ,és beengedtem két katonabácsit...akik tűzoltók voltak. Lementem a garázsba a bukómért,aztán nem akartam zavarni... de kíváncsi is voltam. -Szóval izé Nyuszi:

Nem vinném el a cuccaimat,mert téged szeretnélek leges,leges legjobban Jézuskára.

Az a bizonyos első.

20190222 170427

Tegnap a búkon olvastam a pszichológiai témájú beszélgetéseket. Egy nagyon aranyos lány hozzászólását olvasva eszembe jutott;rá kéne írni. Enyhült,e a szorongása? Sokáig csevegtünk,de el kellett mennem venni egy új vebkamerát. Fel a motorra,metál ordít a hifiből,kedvem támad csapatni egyet a szerpentinen. Vonyít a gép,70,80...110 paff blokkol a hátsó kerék, elszakadt a hajtószíj. Miért fogtam meg,miért pont amikor a lányomhoz,majd Grétához,és anyámhoz akartam menni a hétvégén?
 Szerencsés vagyok, még zárom a motort,és már fel is vesz egy bajszos öregsrác egy fekete Kiával. Egy óra múlva Dáviddal megyünk ki ösdzeszedni a vasat. Aranyos srác,fiatalabb mint a jogsim. -Dávid, bárcsak egy szó se lenne igaz amiről sztoriztam! -De az. Letolom a videoterápiát. Írok a kölyöknek,próbálom felrázni : az élet szép. Hajnalig simogatom a billentyűzettel. Majd hirtelen felindulásból kiirok egy anonim posztot a pszichológiai csoportban. Zúgó fejjel ébredek egy csomó kommet az egyik nagyjából a következő: "akarsz róla mesélni? A szüleid is érdekelnek! 

Hát legyen. Íme:

Kezdjük a szüleimmel. Nagyon szép emberek voltak,az igazi álompár. Anyu alapvetően kedves és segítőkész,de a varró-divattervező tehetsége miatt majdhogynem fiúként nevelték. A Ceglédi tanyavilágban nőtt fel,apukája egy igazi vígjátékbeli lump volt.Érzelmileg talán még most is egy kamasz.

 Zoli kisnemesi családból jött,akik át tudták menteni magukat a kommunizmusba is. Az ő szülei is az álompár voltak. Papi, egy gyár igazgatóhelyettese volt,mami vállalkozó, -kisiparos ahogy akkoriban mondták. Azt hiszem minden szeretet megadtak az egyetlen fiúknak,-mert jobbára engem is ők neveltek föl. A válásom előtt mentek el közvetlen. 

 Szóval a fatter: európabajnok második volt diszkoszban. Hülyeségnek tartotta a tanulást. Mindent megkapott: a legdrágább motort,hatalmas menő házat,segítséget,hogy egy ötven emberes ruhagyárat építsen anyuval. Állítólag előtte is el volt szállva magától,de utána gyakorló pszichopata volt. Sohasem fogom elfelejteni,hányszor ébredtem arra óvodás koromban-istenem..hányszor ébredtem arra,hogy torka szakadtából üvölt az én anyukámmal. Szégyellem magam,hogy nem mertem odamenni kettejük közé. -Tudom,kicsi voltam...próbáltam minnél jobban megfelelni apának,de csak engem vert el még akkor is; amikor a szeme láttára a bátyám követett el valamit.

 Balkezes voltam,de sok veréssel nagyon ügyesen megtanul mindent a gyermek a "szép" kezével. Nyolc éves koromtól stresszevő voltam . Onnantól kezdve ment a pszichológiai bántalmazás is. Nem volt szabad saját barátaimnak lenni,ha azok nem voltak közösek a bátyámmal. Jó volt az állami iskolában, elfogadtak annak aki vagyok. -Becsülték ,hogy ha bántották a bátyámat:a felsősökkel is összeverekedtem érte. Ötödikben elitiskolába küldtek a város túloldalára. Ott mindenkinek olyan jófejek voltak a szülei ,és hiába voltak az enyémek a leggazdagobbak ;csak az önkormányzati srácnak volt rosszabb ruhája nálam. Egy meleg srác lett a barátom. A többiek is ,kedvesek voltak csak valahogy nem tudtam beilleszkedni. A cigány ruháimmal ,a duci testemmel,és a hirtelenkezű apámmal. Miki gyakorlatilag elcsábított. Szükségem volt szeretetre.Nem volt egy egyszerű srác. De nélküle öngyilkos lettem volna,amikor 11-12éves koromban apám egy éjjel kirángatott az ágyamból és légiósedzésekre kényszerített. Tizenhárom voltam amikor az öreg "belőled sohasem lesz férfi" felkiáltással abbahagyta az edzősködést. Jött egy nagyon koraérett lány a suliba, nagyon tetszett, nem ábrándoztam róla "olyankor " de mindig felizugultam ha rámmosolygott. Egyébként is Miki a bátyám felé közeledett. Szóval amikor elhangzott ez a mondat:már tudtam,nem vagyok meleg,és azt is,hogy egyedül vagyok a világ ellen. Kétszer többet edzettem,és apám egy pár hónapos fellángolása után egyedül én de vegetáriánus maradtam.

 Egy kicsit meggyengült az üzlet,hétvégénkét vásározni mentünk.Hetedikesként ugyanúgy kellett dolgoznom mint egy felnőttnek, mindent.

 Kaptam fizetést is =-) vettem is mindjárt farmert sportcipőt,pólót,gyöngyvászon hátizsákot,walkmant... -Persze nem futotta eredetire, vagy divatosra de annyira jól esett egy kicsit a többiekhez tartozni. Akkor jött az amikor a fütyimmel kezdtek el cikizni; -nem a többi srác az uszodából, hanem otthon, erre majd visszatérünk. Cigiztem és ittam . Az öreg vett nekem egy piros robogót, hogy ne igyak. 94 nyarán elindultunk a hatalmas, méregdrága lakóbuszunkkal Spanyolországba. Monacon kívül sehol sem álltunk meg-Mert ugye a Sagrada Família is csak egy templom, Milánóban sincs semmi érdekes. Cadaques mellett a fatter egyszer csak megzizzent és ,kétezer kilométert mentünk vissza Horvátországba egy nudista kempingbe. XS

 Dafke alapon vettem le a nadrágom. Kaptam pár furcsa mosolyt,de a családon kívül nem bántottak...

 Kb olyan kondiban voltam mint most,és a lányok ducinak mondtak még mindig. Úgyhogy már mint az őrült edzettem. A tizennegyedik szülinapomon kaptam életem első csókját a legszebb,legvagányabb lánytól a suliból. Nem udvaroltam neki,hanem csak odajött nekitámasztott a nappalink egyik oszlopának,ő felált a talapzatra mert alacsony volt árölelt,megcsókolt,megfogta a kukim és megdícsérte milyen hatalmas: bepánikoltam...azt hittem valami hülye vicc. Szegény lány harminc éves koráig nem tudta elfelejteni a kudarcot. Szóval,nem jártuk. :-/

 A következő nyáron Zoli kitalálta,hogy "elmulatunk"valami huszonkétezer márkát a európa legnagyobb nudista kempingjében. Na akkor voltam ilyen állapotban mint most. Nem kérdezték meg:be merem-e vállalni,újra meztelenül.  -Hanem csak sürgettek; száljak ki az "űrhajónkból".

 Egy éve csak pisilni használtam,és a napi 6-8óra edzéstől még pluszban úgy néztem ki mint Michelangelo Ádámja. Felkaptam egy flancos napozóágyat és negyvenhét napra kiköltöztem a lakóbusz elé. Az első héten még jöttem-mentem de olyan furcsán nézett rám szó szerint mindenki,hogy amikor cigiztem az egyik játszótér mellett és a gyerekek ,hívták,hogy tartsak velük: idegösszeroppanást kaptam. (Drágáim...nem tudom, miként érezték meg rajtam,hogy mennyire félek,és magányos vagyok).Valahogy el kell mondjam,van egy enyhe phimosisom. De nagyon extrém dolognak kell lennie hozzá, hogy probléma legyen belőle viszont nagyon erős erogén zónám az előbőröm. Viszont apám felnőttként körülmetéltette magát valami fakezű hentessel,és a két nyaralás között a bátyámnak is megcsináltatta,de részlegeset és a legjobb dokival. Akkor döbbentem rá,hogy Tamásnak nem lábujj műtéte volt.-Szerinted;mennyire éreztem odavalónak magam?

 

-Szóval, önkívületi állapotban értem vissza a napozóágyamhoz és elbőgtem magam,csak azt hajtogattam magamban: hagy menjek el bárhova leteszem a cigit,eszem húst,felépítem egyedül a konditermet ,csak el innen. A gyökér öregem kitalálta,biztos megmolesztáltak. Felbuzdított kurva sok embert és megkezdődött a "buzivadászat" Találtak is valami szerencsétlent aki az egyik zuhanyzóban rejszolt. (Bele se merek gondolni,mi lehet most vele) meglincselték. És önelégülten közölték: biztonságban vagyok.

 Reggel kilenc és este nyolc között nem hagytam el a parcellánkat. Olvastam és edzettem felváltva.A legelhagyatottab partszakaszra jártam úszni.Elaludtam,elbambultam,nem tudom, csak azon kaptam magam,hogy két gyönyörű veterán lakóbuszal és lakókocsival,egy hippi család költözött mellénk. Négy lánnyal a kicsi 12(?)az ikrek;14, a nagylány 21éves voltak. Ha idejében észreveszem átköltözök a busz másik oldalára,de így illetlenségnek tartottam. Pár nap után anyu azt modja: -hogy nem unják meg egész nap a tévét nézni?

-Hiszen az ablakból a hegyeket nézik-mondom én.

-Te vagy a tévé,fütyike-nevet anyám, és annyira zavarban vagyok mint soha. Minden igyekeztemmel azon voltam,hogy méginkább természetesen viselkedjek. Nem fordultam el akkor se amikor bármit is naptejeztem.

Az ikrek az ablakpárkányban könyököltek. Berni egyik keze eltűnt az ablakból,olyan érdekesen nézett,aztán egy halk sikollyal elájult. (Igen már tudom mi történt, akkor viszont nem) Anyum látta a jelenet,napszúrást diagnosztizált (ennyit apám teljesítményéről) és a déli órákban kitiltott a holland lányok látókörzetéből.

 A legszélső strand,legszélső csücskébe mentem úszni,tornázni. Ugyanazok a mosolyok, amit nem tudtam hová tenni. Volt ott egy kicsit pufi néger srác aki meditált, meg egy enyhén plus size 23éves lány aki meg a házirend miatt shortban,bikinifelsőben jógázott. -Ők ilyen szülői mosollyal néztek rám.☺

Szilvit mindenki meg akarta dugni,nekem ilyen eszembe sem jutott, mert olyan tuti csávókra is nyelvet öltött hogy na. Jó két hétig ment ez így amikor is eléggé nyakatekert huszonnégy órám következett: A Germinalt olvastam ,qés épp ott tartottam,amikor a fiatalok dugnak a tetőn. Árnyék vetült az arcomra. A szomszéd apuka volt az,és a kicsi. Élete első söre után ,és a 13.születésnapja közben. Meghívót akartak átadni Mi férfiak észre sem vettük ,hogy merevedésem van.-Nemúgy a "női kontingens".Nem tudott ellenálni a csábításnak...gyorsan a kezére dobtam a könyvet,ő az ölembe a meghívót, és két személyben sikerült a szélrózsa minden irányába futniuk a legtárgyilagosabb tanúvallomások szerint is. 

 Magamra tekertem a törülközőt,fogtam a cigim, Szilvi mellett lepakoltam ,csak a türcsit vettem le akkor amikor már a vízbe értem.Kiúsztam a bólyáig és amikor sikerült megkönnyebbülnöm,partra szálltam. Nem találtam a flottírt,de egyenes léptekkel elindultam a többi holmim felé.

Azt veszem észre, hogy Joe épp megvilágosodik,a jógi meg a popsiára esik egy gyakorlat közben.-Mert nem csak a léptem volt egyenes. Papucsba be, cigi kézbe,csak lazán...-And your towel?- Kérdezi a lány. Elveszem tőle,indulok amikor leesik a tantusz. Hátraforulok ,és egy mindent tudó kacsintás keretében kibukik belőlem: -See you at evening, for a night swim! 

...Sörözök a Hollandokkal,amikor is a fiúk elkezdenek valamiről beszélni,hogy milyen barbár dolog,meg mennyire szükségtelen az én esetemben,mert van rá gyógyszeres megoldás,rendeltek nekem is ilyen krémet...mivan? De a nagylány, már nyújtja is nekem,és felajánlja:megmutatja a használatát. Na jó van srácok én berúgtam,megyek ledőlök. 

 Sötétben ébredek,mindenki alszik kezemben a krém,tűz az ágyékomban. Ahogy hozzám ér a kenőcs ,az egyik iker suttogja a nevem,és a szája elé teszi a kezét... pár méterre egymástól,egymás mozdulatait követjük.Pár húzás után csak úgy teszek mintha,és amikor a lány a karjába harap,a törülközőt az ölembe dobom és sóhajtok. Most tudtam, hogy mi történt pontosan. Felülök, cigarettára gyújtok,ő már alszik. Felveszem a piperetáskám és hosszasan fürdök.De nem enyhül a forróság. A tengerhez megyek. És ott az jógás lány,egy félig kiivott konyakos üveggel egy hatalmas fehér polártakaró alatt. Könnyek vannak a szemében, olaszul majd angolul kiabál velem,szabadkozom angolul,majd elbőgöm magam, és magyarul mundom: -Kurvára sajnálom,tizenöt vagyok és nagyon szégyenlős.Kiráz a hideg,könnyezem.Felál,  megölel,aztán az ölébe húz,ránk borítja a takarót...tört magyarsággal nyugtat...

 Zsuzsi,nem akarom neked leírni,mert egy romantikus szexnovella lenne,annyira kedves volt,annyira kreatív, megértő...

Fel sem fogtuk,hogy már délelőtt van,hogy férfiak és nők nekünk háttal élőlánccal védtek minket. Szilvia zenekarának a limuzinja dudálása vetett véget az idillnek. Volt benne egy csepp Hollywood de ő márcsak ilyen volt egész életében. Joe lépett oda hozzám: magára mutatott aztán rám,nevettett,a piknik romjai közül felvett egy furcsa formájú cigarettásdobozt és egy üveget. Az italt nekem kínálta,és majd egy szál koporsószöget és elgondolkodva nézte a papír cigarettás dobozt. Felém fordította:egy lila szájkontúr ceruzával készített rajz volt rólam.

 Legalább háromszor cseréltünk címet. De a nyaralás végéig az összeset megtalálta a család. Hazaérve mégis egy gyönyörű levél várt. Talán ha egyszer tudtam elolvasni...

Apám féltékeny volt,de a megpróbált végre szeretni , a bátyám gyűlölt,anyám félt,hogy megszököm.A kicsi húgom viszont annyira tisztelt. 

 A következő közel egy évet már leírtam a blogomban.

https://martoesalibak.blog.hu/2021/11/16/a_legsotetebb_bugyor

Németországból egy kis otthoni kitérővel Görögországba mentünk a családdal. Nem történt velem semmi különösebben pikáns. A következő év április elejéig. Viszont érzelmileg annál kuszább lett minden. A nyár végén már a kábítószerek tartották bennem a lelket. Az őseim leléptek, egyedül maradtam a konditeremmel,és az ideiglenesen mozgássérült bátyámmal. Volt egy nagyon hülye esetem ami iszonyat beadott az önbecsülésemnek. A cucc miatt nem tudom pontosan, hogyan voltak sorrendben a dolgok. Csak azt tudom: egyszer elmentem egy luxusprostihoz,először egy órát fizettem nekikezdtünk kiröhögött a vetkőzesnél. -Zavart beszélgetés,próbáltam visszaadni neki a pénzt amit visszadott. Másnap éjjel engedett el,mert valami nagykutyával kellett neki. De előtte randit kért. Fiatal voltam tele hülye elvekkel. De időnként dumáltunk telefonon. 

Aztán a fiúk mondták, hogy egy tizenöt éves csajszi belém van esve. Annyira be volt zsongva, hogy bejött hozzám a fürdőbe. Akkora botrány volt. Vagy ötféle szert toltam magamba ,hogy el ne bőgjem magam. Hirtelen felindulásból kábszis kurvás partit rendeztem. A barátnő biztosította a lányokat. Annyira pörgött a dolog,észre sem vettem,hogy ő is eljött egy kicsit ,vörös parókában...Kicsi a világ, mert Szilvi ismerőse volt. Szilvi megrágta a fülét,hogy szervezze be őt is...

 Nem ismertem meg, pontosabban nem hittem el,hogy ő az. Volt még csodálatos négy óránk és öt percünk amikor egy rendőrautó elvitte. Olga volt a valódi neve,és valami nagyon borzasztó dolgot tett,hogy újra láthasson.

 Két nappal később fogtam fel,amikor személyesen kaptam idézést a rendőrségre. A fogdasoron kezdték a kihallgatást, gyanúsított voltam. Akkor tudtam,hogy gyakorlatilag maffiatag vagyok több mint egy éve. A kávéautomatához bilincseltek ,amikor a bulibeli lányok háromnegyede megjelent hogy igazolja az alibimet. Volt köztük civilben tanár ,politikusfeleség,és orvos is. Az ügyem Betty mamája vette át. Igen azé,akitől az első csókom kaptam...szabad voltam.

 A háború újra kezdődött. Vidékre jártam bulizni,szinte zéró sikerrel. Egy majdnem korombeli pufi szőke "rosszkislány"nál kerestem pillanatnyi megkönnyebbülést. Ahelyett hogy gyorsan lezavartuk volna,mint két kamasz..simogattuk egymást,egész hétvégén és ölelkezve sírtunk. Baszki még szerelmes verset is írt nekem kávéfőzés közben

 Másfél év múlva talátam meg a tiszteletdíját egy ritkán használt ingem zsebének a hajtókája mögött. Pont jól jött. Mert a szöszitől hazafelé akkorát karamboloztam, hogy átrepültem a jelzőlámpa felett.

A kórházból viszont nem volt már hová hazamenni,nem volt családom, pénzem,irataim, befolyásos barátaim, egy jobbára bútorozatlan ágy nélküli lakásban vártam a behívót a seregbe. Tíz napja nem ettem. Semmit. A tizenkilencedik születésnapom volt. Találtam egy pénzérmét ,egy csokoládészeletet vettem belőle. Gyertyát tűztem bele öt felé vágtam és vártam,hogy jöjjenek. Elaludtam. Még nem volt éjfél, de csak egy szelet volt belőle .Ekezdtem őket keresni,de észrevettem ,hogy csokis a kezem...még most is sírok...biztosan jöttek volna,ha nem falom fel. Biztosan

 

Köszönöm, hogy velem vagytok, köszönöm hogy törődtek velem. Elvből nem falcolnék be,de így is kemény ez mint a kád széle.  Nélkületek pokol lenne. 

 

 

Egy Facebook bejegyzés margójára

Pár napja született a blog ötlete egy Facebook bejegyzésre adott kommentem nyomán.

Íme:
"Anna Virovecz Neem szeretnéd te azt� De mivel a megfelelési kényszeremet szeretném elbocsátani,így leírom:

 A legnagyobb hülyeség amit elkövethet egy viszonylag jó pasi az a "Tinderezés" öt évvel ezelőtt a munkámmal kapcsolatban tagja lettem egy alternatív közösségi oldalnak. Másfél évvel később,egy több mint fél éves szobafogságom alkalmával visszatértem rá.Akkor már szinte csak társkereső lett.Voltaképpen csak magányos voltam, és hiányzott az intimitás egy rapid vegetérő szexuálisan hiperaktív házasság után. Szétroncsolt testtel és traumatizált pszichével varázslatos világnak látszott. Viszont nem ismertem még a szabályokat, igaz a helyzetem miatt nem vonatkoztak annyira rám.

 Mert hogyan is működik a párcsináló? Bennünk férfiakban nehezen leírható súlyos tabukat ültettek el az önkielégítéssel kapcsolatban,és a biológiainál jóval erősebb párosodási kényszert. Pont jókor, a Dove reklámok (félreértés ne essék, a világ egyik legszebb nője számomra egy némileg teltkarcsú,göndör,szeplős "körte" lenne egy érdekes orrocskával) Szóval a női rendhagyóságok ünneplése és a női önállóság diadala idején,kaptunk egy eszközt amivel házhoz jön a pasi akár a Wishen csak teljesen ingyen. Három féle van(erre majd visszatérünk) a pfujj,a kutyuli, és a fakkboj. Ebből mindenki kettőt választhat, és azt is sejtem melyikeket.

-Királyság, mi van a másik oldalon? Vagy a zaklatási botrányok,vagy egyéb miatt szorongásosságig óvatos fiúk. Egyébként is rendesen ekézve vannak mindenféle női fórumon,de kimaradtak az össznépi önelfogadás kampányból is.Nemcsak a média nem ad egy alternatív képet,hanem a nők hangosan kimondott "igényei" szerint is egy férfinak jó izmosnak,kockahasúnak,keménynek kell lennie divatos egyenszőrzettel erőtől duzzadó ...járművel is. Vagy karcsúnak,elegánsak, viccesnek és okosnak véletlenül mulyának de mégis rendkívül kezdeményezőnek. Húsz éve is a kigolyózást kockáztatta meg az a hölgy ismerősöm aki Raffaello Tritonját nevezte meg ideáljának. És még jobban járt mint pár évvel korábban egy komolyzenei együttes időnként modellkedő tagja amikor Michelangelo Ádámját "de mindene pontosan mint a freskón" említette mint a legszexibb férfit.-És hol volt még az insta?(Bea itt már mondja is,a pszichózisokat :p ) Szóval itt vagyunk mi mindenféle nem szabvány formával vézna kis ...egyhármas kombival, és a tudatos, vagy tudatalatti vággyal,hogy a külsőnket is szeressék... Regisztrálunk,a kapitális pontyunkkal,a diplomás korba lépő verdával vigyorogva a görög tengerparton,és persze itt van a svejci fitnessválogatott a jachtjukon feszítve valahol Óceániában(hál istennek nem sokan).

 Elkezdünk nézelődni. A cuki szomszéd lányt keressük,aki olyan kedvesen mosolyog ránk,csak valahogy nem volt még alkalom dumálni vele.Hoppá mennyi van itt belőlük,te jó ég, yachton,Thaiföldön,micsoda lakásban. Ha visszaszívez még nagyobb gáz,mert én ezeket nem tudom megadni neki. Nézz oda! Hát ő meg olyan mint a henteslány a huncut vicceivel,nem ő az mint az az Xhamsteres cicus akit nem tom miért kezdtem el nézni, mert ducibb az ízlésemnél de már nem volt szükség több klipp megtekintésére XP Húzzuk be gyorsan. Lehet élőben is olyan finom...

 Közben nézem kiknek tetszem. Jujj,és fujj,na ő talán de csak "Eszternek". Mivanmá, a szomszéd anyukánál már két hete Baywatch casting van nekem meg csak ilyenek? Na jó,ráírok a Rozira... Ha kedves lány és jó az ágyban...esetleg.

 -Rozi persze túl van néhány farokdonoron ,kutyát keres. Nem vagy az,elmond mindennek.

-Úgy gondolod,hogy Rozi kutyát keres ,pitizel, kár volt mert fakkbojnak gondolt.

-Rozi a bőség zavarában nem tudja kivel flörtöljön:megszűnnek az üzenetek.

-Tündökölsz,jól egyensúlyozol puhatolódzol, Rozi élvezi,de annyi hamis fakbolyon van már túl,hogy egy hónap múlva se lesz belőle randi.

-Rozi feljön hozzád,ha nem csorogna már a füledből is:hazaküldenéd. Posztkuitál vagytok az ágyban,ránéz az ájult botos mesterre és sírva nevet. 

-Rozi feljön, épp olyan mint a képeken,fölkarcolja a rudidat, óvatosan szisszensz fel,de már csak a káromkodása visszhangzik a lakasodban.

-Rozi feljön, van benne valami szexi ami a képeken nem volt,az előjáték alatt két orgazmusa van,mielőtt sorra kerülnél, elalszik vagy lelép.

-Rozi nem az a lány,együtt lógtok már egy hónapja, mire enged. Korom sötétben a takaró alatt szoborrá merevedve.

-Rozi ügyesen photoshoppol azonnal barát zónába teszed,de mint kém a csajok világában haver lesz. A második közös tivornyázás után : -Lehúzza rólad a nadrágot,szét is vagy csúszva,meg is ijedtél, elkezd papolni az impotenciáról

- Lehúzza rólad a nadrágot,nagy lendülettel a bőrt is szárazon: -Fejlődési rendellenességet állapít

 meg és részleges amputációt javall.

-Épp csak feljajdultál,de már izgat,ő viszont lelkiismeretfurdalásosan bőgicsél.Szexmentesen megvigasztalod,nézed ahogy alszik,egy kicsit beléesel. Arra ébredsz,hogy szégyenében elbujdosott örökre...

 A hentesláány :p : Rozik rendesen kikészítettek mivel a barátzónából törtél föl,mindet tud rólad azt is hogy szereted.Extázis mégha semmi sem úgy történt ahogy szereted. A reggelinél közli,sajnos még mindig a Bélába szerelmes.

 A henteslány2:érdeklődése nem lankad,pajzán kiterőknél rendre utasít fokozatosan egy csodálatos és érdekes személyiség bontakozik ki előtted. Két fesztelen hangulatú randi után szégyenlősen levetkőzik. Két és fél óra múlva boldogan göcög melletted. Te kifacsarva az utolsó erőddel azt kérdezed: "Akkor most járunk?" "Bolond vagy cica,csak ons ,tudod én nem tudok akármilyen tahóval baaaassszhnííih."

Folyt köv . Randim van "Tinderes"

Szóval itt vagyok, próbálok e/1 ben maradni. És nem elkanyarodni nagyon. 

 A henteslányoknál hagytam abba. 

Becsületes leszek,mindenkinek adok saját nevet eztán,de úriember is,úgyhogy némileg ferdítve.

 Grétával januárban matcheltünk,a fényképei alapján egy picit megkopott szépségű felső középosztálybeli nőnek tűnt. Meglepett,hogy nem járt még művészkocsmában. Először sikerült magamat adni,nem említeni apám gyilkossági kísérletig fajuló szigorát. -Hogy a régi barátaim velem ellentétben nem divatlapok hanem a bűnügyi magazinok címlapjain szerepeltek,eszembe se jutott amikor pár nappal az esküvőm előtt elhagytak,amikor égett a házam,amikor a könnyeimmel küzdve beszéltem rá az exnejemet: neveljük fel mi a sérült gyermekünket,ugyanennek a nőnek a kishíján halálos balesetem utáni árulását, hogy az ügyvédnőm elcsábított és amikor egy újabb baleset miatt kórházba kerültem SMS-BEN szakított,hogy az a lány akibe az első látásra beleszerettem:mit szépítsük a díjazás nélküli qrvájának tekintett.Hogy a testvéreim megszakítottak velem minden kapcsolatot,miután apám egy "inkvizíciós tárgyalással"ajándékozott meg születésnapomra.Csak meséltettem,flörtöltem,mosolyogtam. Egyszer csak megkérdezte; mi a titkom? -Piaggio Hexagon 180,ha ráülök mosolygok és úgy maradok.-mondtam.

-Pont fordítva,valami nyomaszt.-mondta.

Cigarettára gyújtottam a kerthelyiségben és elmeséltem.Nem bőgtem el magam. 

-Mindenkinek megvan a maga keresztje,lapozzunk! -Mosolyogtam bizalomgerjesztően.

-Nekem is.-Hangzott a válasz de hetekig nem tudtam meg mi az.

Gréta gondolkodási időt kért.

Tudtam,buktam. És őt is a többiek közé tettem akiket elfelejtettem visszautasítani, elfelejtettem szakítani velük,ha úgy gondolják jönnek.

 Hazaérve Baby üzenete fogadott. Aranyos 19éves szőke perzsacica. Éppen osztrákba' dolgozik,pincérnő.

Voltaképpen azt hittem,csak csevegünk.Az esélytelenek nyugalmával irogattam neki,hiszen egy némileg obes majd negyven éves közalkalmazott voltam.

 Valentin nap reggelén egy cuki fényképet küldött."Nem lenne szabad,de szeretlek." üzenettel.

 Elhatároztam: jó fiú leszek. Felhívtam mindenkit. Ágit a mindig csinos plus size ápolónőt,Beát a morcos bankigazgatót, Melindát a sebeit áttörhetetlenül erős csinált vagánysággal leplező cukrászt,és Klárit a tökéletes alkatú fasiszta hippit.

 Szegény Melinda,egyedül csak ő volt elég erős elengedni. Klári pont ellenkezőleg: meghívott weekendezni.

 Nem sokkal éjfél előtt Gréta írt egy hosszú levelet. Háromszor kellett elolvasnom,hogy fel tudjam fogni. Azonnal írtam neki,hogy mennyire szégyellem magam azért a gunyoros mosolyomért a Ribillió előtt, és hogy bűnbánatom jeléül fogadjon el egy áll you can eat happeninget a város legjobb helyén.

 Klári: tudod vannak akik egymásnak vannak teremtve.Pár politikai kérdést leszámítva,vele azok voltunk. Pontosabban;volt még egy dolog. De ha már saarban fürdetem magam miért ne: szóval,nem éreztem belőle semmit,sima volt belülről mint az üvegpohár. Péntek délutántól hétfő reggelig próbáltam ráérezni az ízére de nem ment.Nem tudom, mit hazudtam neki,csak azt :próbáltam minnél kevésbé elkeseríteni.

 Májusra minden átfedést megszűntetve érkeztem Baby huszadik születésnapi,és hazaérkezős bulijára...

 Gréta nagyon drukkolt,mint valami kedvenc unokatestvérek olyanok lettünk egymásnak.

 Sohasem fogom elfelejteni azt a hűvös tisztaszobát a befőttekkel és takarosan összerakott holmikkal, ahogy Baby benyit jó éjszakát puszit adni és ott felejti magát. Zavarba jöttem az éjszaka folyamán, de hamar megbeszéltük a dolgot és mintha mindig is egymást szerettük volna ébredtünk másnap.Annyi bókot,szeretet,megerősítést nem kaptam még soha senkitől.Nem felejtettem el hálás lenni.Úgy volt,hogy ősszel együtt megyünk,apukája szallodájába dolgozni...

 

Dickpics és társai.

 Ültem a vízparton.A nyaralás ki volt fizetve,a külföldi munka ugrott,és a barátnőm is.Nem csináltam semmi rosszat,egyszerűen csak Baby gondolkodási időt kért.

 Pont jó helyen vagyok.Nincs még egy biztonságosabb hely egy a férfiasságában vetett bizalmában megingott srácnak egy nudista kemping. Diplomás korba lépő motorkerékpárom,apró-szekrénynek használt sátram pokróc. A pokrócon egy tagbaszakadt,félig kidolgozott hasú kamszos arcú és egyebű srác pörgeti a Badoot.

 Valamit csak tud,mert ahogy visszakapcsolta a fiókját örökös VIP tagsággal ajándékozták meg.Igen,én voltam.Nem tudom,miért mentem ki a mólóra,ugyanúgy napozhattam volna a parton.Csak azt vettem észre:bomba alakú anyukák-feleségek(nálam mind fiatalabbak)karcsú,jól eleresztett,jóképű férjüket a luxuslakóbusz elősátra alatt hagyva; -az én törülközőm mellett találtak meg a legalkalmasabb helyet.

 Beúszom jó két kilométert,amikor kilépek a vízből teljesen megfiatalodva érzem magam olyan 12-13 évesnek.Az időközben megjelent Clooneyk ,Brosmanok megnyugodva mérnek végig és mennek vissza tévézni.Egy napozóágy megfordul és távolabb kerül tőlem. A helyét egy leszbikus pár foglalja el arccal felém. Meglepődve nézek egy vöröshajú lányra akinek a férje vagy tarzannak, vagy benzinkútnak öltözött farsangkor. "Na végre,hogy észreveszel,rabolj el!" Mondja a nő a mosolyával-mimikájával.Zavartan húzom a fejemre a füllhallgatót.Lopva a jégcsapomra nézek,riadtan veszem észre,hogy az egyik meleg lány megfordult,a hasán fekve az arcát a kezeire támasztva néz. -Pont oda ahova én.

 Becsukom a szemem,és várom hogy felébredjek. Három nap múlva egy küldöttség áll meg a sátram előtt, az esti buliba hívnak,kifogást nem fogadnak el. Abban jövök amiben szeretnék.

 -De még ma van. Tizenpár szívecske a telefonomban. A fotóimon összességében nincs annyi ruha,ami elég lenne egy téli sétához. Éppen egy aligbikinis képű pár évvel nálam idősebb nőcivel csevegek. Meg még két másik fiatalabb hölggyel. Képet kér,írom hol vagyok. Akkor is kér amikor leírom mire számíthat. Hát legyen! Pont naplemente van,az úszómester srác igazán profin instruál, igazán jó képeket lő.

Közben a másik két lány is észreveszi: kalandot keresek,referenciaképet kér.

 Küldés...az arcomba tolok egy rakétát,ilyenkor mindig ideges vagyok. Első válasz:egy � majd egy fotó egy szürreálisan hatalmas női szeméremről hozzá egy diszkréten formátlan, a profilképéhez csak hunyorítva hasonlító nő,a háttérben mindenféle kínzóeszköz. 2: "nagyon ott vagy,de amíg nem műtteted meg a fitymaszű..."-anyád. Aligbikinis: "Fertő,undorító,rémes,az előző udvarlóm egy évig várt rám,egyébként is kövér vagy mint a disznó!"

 Gréta ír: mizu? Vázolom a helyzetem. Felhív dumálunk nevetünk. Két nap múlva visszatér a dologra: megnézné a képet. -Biztos?-Biztos!-Tényleg?-Igen. Átment. Csörög a telefon:mikor megyek haza?

 Másnap este vagy ötven csodálatos ember ölelget egymás után.Korholnak,hogy miért nincs nekem önbizalmam -dehát van- dehogy van,épp nem vagy Woody Allen... aranyosak voltak.

 Grétával kimegyünk a Bence Hegyi kilátóhoz, megcsókol. Az első esténken csak simogatjuk,öleljük egymást.

 Legközelebb: ...hálásan bújok Gréta meztelen testéhez,fáradt vagyok, amikor észreveszem:nem sikerült varázsolnom. Azonnal a tettek mezejére lépek Gréti kuncog,aztán ...olyan csilingelő nevetésbe tör ki és puszil össze vissza. Amióta kiderült: halálos beteg,férfi nem okozott orgazmust. Fagfat: ki is vagyok én,huncut sztorikat mesélek amikor egy nevet említ : -Béla ,a Pál Béci !

-Iskolatársam volt,igen...váá honnan ismered ?

-Megkért rá ,hogy vallj nekem a nevében szerelmet.

-A városi strandon. Valami kellemetlen élmény miatt el is felejtettem.

-Basszus, nem is Zolitól kaptam az első csókom,víz alatt átúsztad a medencét a kedvemért,volt egy gyöngykagyló nyakláncod. Elszakadt amikor megcsókoltalak.

-Béna voltál de annyira jól esett.Miért nem lett több?

-Nem emlékszel?

-Fúúú,de valami rémlik,istenem...nagyon sajnálom ne haragudj én igazán...

-Bolond,én mentem be hozzád az öltözőbe.Láttalak de valahogy mégis a szemedet,a szádat néztem,egyszerűen nem értettem mit csinál a kezem,és hogy miért jó nekem amikor téged simogatlak.

-Megyan..ennyire voltam, amikor azt mondtad olyan kicsi cuki,aztán rámbéztél és elfutottál.

-Megijedtem magamtól.

-Nem akartalak látni soha többé,de aztán Veszprémben...alig ismertelek meg. 

-Előtte még a Délinél amikor katona voltál.

-Jesszusom te voltál az a százharminc kilós tanárnéni akinek a Béci mutatott be,és a szexuális életemről kezdett el faggatni.

-Annyira más voltál mint a Béla,először egy beképzelt seggfejnek hittelek. Aztán egy fél óra múlva már csak azon aggódtam,hogy te akkor már voltál lánnyal. Annyira haragudtam magamra,egyfolytában zabáltam...

-...Csak azt nem tudom,hogy nyomoztál utána a telefonszámomnak amikor Veszprémből hívtál.

-Én sem...Annyira homályos, azt hittem: csak álmodom.

-Ne haragudj,de csak amikor elköszöntél másodjára akkor ugrott be ki vagy. És én úgy emlékeztem a strandra,hogy én voltam...

-Úgy volt,hogy karácsonyra már vegetatív állapotban leszek,csak a prof talált egy kísérleti programot.

-Hiszel istenben?

-Prédikátor vagyok,hát persze. 

-Felismertél a Ribillióban?

- Nem..tényl.. 

-ényleg csak most.

Gréta pár héttel később egy hosszú hosszú telefonbeszélgetés során szakított velem. Lényegében azért hívott,hogy szakítson. Azóta is figyelemmel kíséri minden nagyobb léptemet. Örömét fejezi ki de tompa a hangja amikor van valakim, sajnál amikor egyedül vagyok de a szavai zenélnek. Sajnos a kísérleti gyógykezelés dacára is kezd romlani az állapota. A minap újra megkérdeztem: Hisz az istenben? Még mindig hisz.De fontosabb neki hogy boldog legyek. Azt hiszem tudtok mindent,amit mi mindketten is tudunk.

 

Ne haragudjatok,annyi vidám és tragikomikus sztorim van még Tinderisztánból ,azt hiszem meg is fogom osztani egy blogban mondjuk "Márton és a Libák" címen.

 

De ezt le kellett írnom."

A Legsötétebb Bugyor

IMG 20180709 163747

          Köszönöm,  hogy velem tartasz! Nem kenyerem a konfabuláció.  De van amit olyan mélyen temetünk el az elménkben;hogy nehéz a valóságot és az érzéseket megkülönböztetni. Mégis ez a történet indított el mindent,tett azzá aki nem akartam lenni. Lemerülök, a pokolba,felhozom és alaposan sikálva tálalom. Van benne minden amiért fogyasztjuk a kortárs irodalmat.

Claudia a Feketeerdei Szűz

95- 96' szilvesztere volt. Anyám pár nappal azelőtt mélyen nézett a kukába,hosszasan gondolkodott és egy karácsonyi üdvözlőlap romjait vette ki belőle. -Nekem adta,és én boldogan futottam a zsákmánnyal a szobámba. -Tehát mégis igaz volt! Nem álmodtam,tényleg férfi vagyok! -Ujjongtam magamban.  Anyum lépett be a szobába,pár papírpénzzel a kezében: -Egy kis tőke a szilveszteri bulihoz,menj be a városba a kedvenc diszkódba és csajozz be! -aztán egy hamutartót tett le a bankigazgatói íróasztalomra,és mosolygott. Mint minden anya ;ő is féltett,a dohányzást meg utálta, szóval értettem: Bárkit csak Oliviát  ne!

 Mint valami tinisztár léptem be a Highlife nagytermébe. Fehér trapéznadrág,fehér skótkockás feltűrt újjú flanelling,egy haute cotture  diszkós mellény,szőke hajkorona szemöldökig érő széles tinccsel,a cipőre nem emlékszem. Gyakorlatilag egy kib@szott Nick Carter voltam csak majd ötvenes karokkal. Ha azt hiszed komám,hogy azonnal a nyakamba ugrottak a csajok ha odamentem hozzájuk,-hát tévedsz! A kedvencem a hisztérikus nevetés és a kataton fejrázás a "nem-nem engem" szavak kíséretében volt az adott reakciók közül. -Magyarázd meg egy diszkréten önbizalomhianyos tininek,hogy annyira jó,hogy nem akarják elhinni! -Ugye?

 Ekkora azonban észrevettem valamit amitől majd kiesett a szívem.Egy hihetetlenül göndör, vörös hajú,zöld szemű,széles csípőjű,erős combú de karcsú derekú, szeplős lány állt előttem. Engem nézett,és minden erőmet latba kellett vennem, hogy ne produkáljam én is a fennt említett tüneteket. Táncoltunk,dumáltunk,már majdnem megcsókoltam amikor kiderült:a szülei is ott vannak. Az éjszakai vonattal indultak haza Németországba. Gyönyörű gutaütésben bolyongtam nem tudom,hogyan értem haza. Csak a telefonszámát,címét szorongattam,és élveztem a papírba szívódott illatát. Nem tudtam rendesen lezuhanyozni,annyira erős merevedésem volt.Nem tudom hányszor nyúltam magamhoz mielőtt elaludtam, de ugyanazzal a vággyal ébredtem. 

 Na mesélj! -Kérdezett anyám amikor a sietve leragasztott levélből egy fénykép hulott ki. Szédült bakfisként vette fel,hosszasan nézte: "Nem semmi vagy kölyök,ezt még tőled sem vártam." El volt bűvölve.  Én meg próbáltam játszani a macchot de,a pofazacskóm a tartósan a halántékomat  érintette,és izzadt a szemem. Egyszer majdnem megbuktam németből, de hirtelen  Goethének éreztem magam és  írtam,és írtunk egymásnak. Hosszan és mindenről. A húsvéti szünetben Olaszországban voltak küldött is egy képet. Majd meghívott hozzájuk a nyári szünetre. Baromságnak tartottam Rómeó monológját mindig is. Nincs ilyen: "Felejtsd el szem..." Egy szerelmes kamaszsrác nem így működik. Egyszerűen egy  szép vasárnap délután kiesik élete első két csókja,és egy olyan éjszaka a tengerparton,amit mindenkinek úgy kéne megélnie. (Ha még előtte vagy,ígérem hamarosan azt is le fogom írni egy másik fejezetben;) ) Éreztem,hogy valamit elfelejtettem,de a házim megvolt, a napi edzéstervvel is időben voltam.  Mesélhetnék arról, milyen jó volt az a fél év,amíg leveleztünk. Hogy pár hónapra visszakaptam az apám,összeraktunk egy kasa kis choppert,együtt dolgoztunk hogy ketten felépítsük a semmiből a város legjobb konditermét. Szeretnék írni az odaútról,hogy a legendás Orient Expressen az asztalához hívott egy világhírű fiatal operaénekesnő és szemérmetlenül flörtölt velem... De te a zaftos részekre vagy kíváncsi,ígérem szállítom már csak azért is,mert szeretném,hogy akinek írom ezt a blogot;szeresse a meztelen testem ne csak a lelkem értse.

 Tudtátok,hogy van egy olasz reneszánsz stílusú apró városka Németországban? Éppen elment a taxim benne a tartomány legnagyobb pletykafészkével. Én egy ajtó előtt állok amit frissen b@sztak rám. Idegesen cigerettázom,amikor szűk negyedóra leforgása után megjelenik egy ijesztően sovány lány ,aggasztó metabolizmussal ,de ugyanazzal az illattal. Gyorsan az előszobába dobja a cuccaimat,belémkarol és szinte mint egy papírsárkányt húz maga után. A papírsárkány idegesen arra gonol:miért nem egyeztetett vele a lány,hogyan fogja most megcsókolni. Húsvét óta azon agyal,belefér-e hogy óvatosan megfogja azt az asszonyos popsit (az apró de puha pocakra, hosszú és telt combokra, és két apróságra pont húsvétig gondolt a zsinórját masszírozva) Leültünk egy padra egy virágokkal teli alpesi réten. Clau finoman benyúl a keresztmamámtól kapott zöld rugbypólóm alá a gerincemen simít végig. Annyira bensőséges és privát szférába törő egyszerre. Próbálom kontrollálni az erekcióm de bukom a dolgot, és annyira benedvesek mint pattanásos tinilány a Backstreet Boys koncert első sorában. A lány észreveszi ,felugrik és a mező közepén tárt karokkal felém fordul. Én felkapom és megpörgetem ,egyszer csak megcsókol. Magam elé teszem,riadtan veszem észre,hogy már megint túl jól érzem magam,de ő megragadja a csípőmet és hozzámszorítja az övét. -Hmm nagyfiú! -némi iróniát vélek felfedezni a hangjában. Hülyeség volt iszonyat nagy. De akkor most nem lennék itt és írnám le: milyen pusztítást végez egy fiatalemberben a túlzott önkritika.  Most én fogtam kézen Clau-t és futottunk hazáig. Megismerkedtem Paullal az apjával,Victoriával a 39éves Jenifer Aniston klónnal,és nem utolsósorban Lizával a nálam néhány héttel fiatalabb szőke húgával; -aki mit szégyenlősködjünk: úgy nézett ki,hogy hozzá képest a pornós Dundika randa apáca.

 Feküdtem a vendégszobában,egy lila selyemboxert és egy vintagephoto mintás hawaiinget (szintén selyem)neveztem ki hálóruhának. Több mint egy éve meztelenül aludtam. Dehát vendégségben ugye... Könnyű álomból ébresztett egy puha csók. Egy melegítős lány bújt mellém  az oldalára fekve a keskeny ágyon. Még szerettem volna vele ismerkedni,megnyugodni ,hogy a kilóival együtt nem vesztette el a kedvességét, a tapintatosságát. Aggódva néztem ahogy kibontotta sorra az ingem gombjait. Féltem,mit szól az időközben kinőtt mellkaszőrömhöz,szégyelltem,hogy két keresztbordát is szétsütiztem a hasizmomon. A puha szőke bunda tetszett neki,a hasamra meg elég volt egy icipicit ráfeszíteni. Kezdtem volna felengedni,amikor a keze a lila selyem alá tévedt. A félelem és az öröm harcolt egymással bennem. Össze volt mindenem ugorva az érintése nyomán,de ahogy az ormányához ért,az izgalomtól egy kisebb orgazmusra való örömkönny távozott belőlem. Diadalmasan kacagott,és valami felnőtt nős árny futott át az arcán,amikor odaszorítottam a kezét magamhoz. Súgott valamit,felállt ,hogy fehérneműre vetkőzzön,aztán hirtelen lehúzta rólam az utolsó ruhát is. Végigsütött rajtam a holdsugár,ijedten vettem észre;milyen kicsi a kukim,és nagyon nagyon szorosan Claudiához bújtam. Épp azt akartam mondani neki:mennyire bizonytalan vagyok abban, tetszik-e neki? De pont a tenyeréhez sikerült nyomom a fiúságomat,ő mindent tudóan rámmosolygott. Tudtam,hogy félreértett ,de a hormonjaim legyőzték a síkideget. Pár perc múlva, az orgazmus felé, de még határozottan távol tőle,engedett annyira a görcs ,hogy egyszerre távozzon a kenőanyag amire ő megint azt hitte kész vagyok.Próbáltam lazításképp viszonozni,de nem engedte. Elkentámadásba lendült és fél óra múlva ugyanott voltunk,ahol előtte. Két hétig ebben merült ki a nemi életünk. Persze szép lassan le tudtam venni a bugyit, meg a melltartót,ő meg már kilencszer mutatta meg egy éjjel a mennyország kapuját,hogy az utolsó lépcsőn elgáncsoljon. Azt hiszem ennyit a fiatal lányok,maguk szerint tuti szextechnikáiról. 

 Pilinszky volt az irodalmi szakkörön.  Meghívtak ,hogy eredeti nyelven olvassam fel az egyik versét.Clau szakmai gyakorlatra sietett utána,én a férfi mosdóba. A meleg srác osont utánam és állt mellém a piszoárnál. Aggódva nézett rám,éppen szabadkozni akartam,hogy csak úgy néz ki mint a phimosis, de nincs szűkület. -Phirapizmus öcsém,gyere gyorsan a dokihoz mert különben elvesztheted! Pár perc múlva már az iskolaorvosnál vagyok. Harmincas nő,emlékeztet Claudiára,mindketten egymagasak velem. Hugo érdeklődve néz(nem hinném,hogy nem gondolkozott,rajta hogy majd ráránt a látványra) de jött az injekció. 19 éves nővérke,mai eszemmel belegondolva totál leszbikus,mégis olyan kedveseket mondot. Majdnem romantikus volt ahogy az az iszonyatos nyomás enyhült a kezében. A vizsgálóágyra biccentett,azon egy kenőcsre amit nem ártana bemasszírozni. Dokinéni és Hugo már kávézni indultak a teli termosz mellől. Én azonban önérzetesen néztem a nadrágcippzárom elé került akadályra. Nikki nővér helyrerakta a dolgokat és felöltöztetett.Meg volt hatva a szerelmemtől. Otthon volt három órám egyedül. A zuhany alatt azon töprengtem;milyen hiú ez a Liza még a fürdőszobában is van egy hatalmas fotója. Szórakozottan a kenőcsért nyúltam,hátamat a vízsugár simogatta,elöl meg...tejézuskurvaaúristen! Mind két kezem a tarkómon van! Mire fölfogom a dolgot,a kecses kicsi kék körömlakkos kézbe élvezek. Nézem a derékig levetkőzött szőke lányt, először néz rám kedvesen. Icipicire megyek össze.- So hübsch! -Mosolyg de belőlem kibukik minden stressz minden szorongás elsírom magam. Erre ő is. Bezárkózik a szobájába és abba se hagyja. Még amikor Clau hazaér se. Parázs flamand nyelvű vitatkozás (Paul holland volt) kitart ameddig Viktoria meg nem érkezik. Már enyhébben de három szólamban zeng amikor Paul hazaér. Leül mellém a kanapéra,a combomra teszi a kezét -ezegyszer hagyom- nyugtat,minden rendben lesz. Egyedül alszom,a ruha éget csak egy törülközőt terítek magamra. Viktoria ébreszt presszókávéval,a vitrin felé fordul amíg öltözöm. Bevágjuk magunkat a hatalmas amerikai autóba,krúzolunk a hegyekben,valami likőrt iszunk.(A tartományban akkoriban csak praktikusan mocsárrészeg állapotban nem lehetett vezetni) Paulról beszél,hogy milyen jó barát,apa,de..-Nekem ne mondd,addig tapizott amíg pedagógiai célzattal a kocsiajtóhoz nem csuktam a kezét. De most húzódj le kérlek,pisilnem kell! -mondtam és már egy tisztás széléhez gyalogoltam Vik viszont csak jött utánam. Csalán,ijedt zippzárhúzás,beakad,be vagyunk bambizva,vá segítek,nem,tragikomédia...mindenkinek a fantáziájára bízom a dolgot. Hazafelé jobb hátsón próbálok rendet teremteni a ruházatomban meg mindenben. A nő szégyenlősen néz a tükörben,én morcos próbálok lenni,de mindkettőnkből kitör a nevetés. Nem fogunk beszélni róla. Liza pár napra utazott a nagyszülőkhöz. Este apa és lánya,"anyós és vő" klikkekre bomlunk, Paul komolyan beszélget Claudiával . Mi is úgy teszünk,de közben olyanokat mondunk: csalán,varrónőnek tanultam fél évet és próbálunk nem nevetni. Éjszaka Clau franciaágyán bújunk össze,azt szeretném hogy ha már így alakult én legyek az első aki csúcsra juttatja a másikat. A hüvelyi közösülésen kívül mincs tabu,és figyelünk egymásra. De az ember hajlamos a mohóságra. Ott az a tüske: miért kell várni karácsonyig. Vik születésnapján kocsikázni indulunk. Egy hidegvizes medencéhez megyünk. Wassertretschtahl futunk két kört. Vik leül mellém, kér a férjétől és a barátnőmtől egy órát dumálni velem. Iszunk,és sodort cigit szívunk, elmoddja,hogy ott fogja hagyni Pault, Hogy Liza az első látásra belémesett de a nővére féltékenységből csapott le rám,a fogyókúrája is taktika volt,persze erre csak nagyobb korában fog rájönni. De gonoljak bele: 17éves és még velem is kéreti magát. 

 Kimelegedtem,fel  akartam frissülni a befolyónál,de Viktoria belelökött a vízbe. Ledobta az egyberuháját és utánam ugrott. Varrónő voltam fél évig- mondta- és az ingemet gombolta. -Csalán.-válaszoltam neki. -Akarlak. -15 vagyok. -Ne hantázz! 12 és tudni akarom milyen lehet bennem...

Talán azóta se tettem magam úgy oda,és soha nem éreztem magam elfogadva. A parkolóból egy teniszpálya méretű Fordból techno dübörgött,és a marihuána illata terjengett. Egy hatalmas férfiasságú de lélekben nő férfi a barátnőivel nevetett,akik egy személyben a lányai is voltak. Néztem a gyönyörű kínosan ápolt frissen 40éves lányt. Ahogy ívbe feszül a teste és a vízbe nyomja a fejét,hogy ne hallatszon a sikítása. Néztem, ahogy utána a pillanásával a tekintetemet irányítja: lássam mit néz. Mintha csak kölcsön adta volna nekem a hideg víztől és a behatolás utáni perc csendes robbanás folytán(szeretből folytattam)apróra összement tizenöt éves fériasságomat. Természetes volt hogy férfi vagyok,hogy újra férfi vagyok. Felpillantott rám,hogy emlékeztessen egy huszonhárom éves fogadalmára amit többször megosztott velem. Egy óvatos puszival megtörte,és baz elmúlt év összes szexuális flusztrációja felszabadult belőlem. Aggódva néztem rá,de mosolygott és még egy puszit kaptam tőle.

 Huszonöt éve nem mondtam el az igazat erről a vakációról. Próbáltam fekete-fehér maradni ,jófiú. Nem vállaltam fel. Pedig sohasem fogom elfelejteni ahogy másnap egy gyenge indokkal megléptem,Viktoria csókjára a vasútállomáson. A Kalsruhei lányokat akik azt hitték popsztár vagyok és a villamosom után futottak. A tengerészre a vonaton,akinek még erősen cezúrázva elmondtam a sztorit ,miután egy cinkos kérdést tett fel. Csak azt sajnálom, hogy sokáig magammal is el akartam hitetni :kényszerítve voltam. 

Előgágogogás


airbrush_20191129204108-5.jpg Előgágogás

                       (Avagy: miről is fog szólni ez a blog?)

Hát csapjunk is bele a lecsóba! Kétszáz még gombócból is sok,nemhogy szeretőből. Dehogy vagyok én Casanova, csak úgy jöttek ki a dolgok. De tény és való már huszonhárom éves koromban akkora volt a bűnlajstromom:Hogy amikor megkértem egy lány kezét,ő rákérdezett hány nővel voltam csak a harmadát vallottam be és így is akkora pofont kaptam tőle, a szipkám a körút közepéig repült. A nenevem nem lényeges. -Hívjatok Dömének, mire ki tudtam mondani a hivatalosat, a családom újrakeresztelt. Márton napján születtem,gazdag családban, voltam katona, az ingemet is odadom a másiknak, a libákhoz menekülök a dicsőség elől,de ők elárulnak. 

 Tisztázzuk: nem azért kezdtem ebbe az egészbe,mert ellenállhatatlan vágyam van promotálnom magam,vagy az élményeimet. Csak szórakoztatni, nevetettni,  megríkati, elgondolkodtatni szeretnélek, talán és csak félve mondom: megismerkedni ezáltal valakivel aki úgy fogad el, amilyen vagyok most.

 Apám Meséje:

Mint minden négyévesnek, nekem is az apukám az Isten volt. Amikor sportműsort néztek a nagyszüleim,gyakran megemlítették ,hogy apa is volt a tévében(bár nem értettem hogyan fért bele,és mit keresett ott) De a Fiat V6osa  valóságos volt.     

 Pár nappal korábban került a fatter nem teljes legalitásban működő műhelyébe. Vendégmunkás srácok hozták haza olasz'ból. -Gyakorlatilag az volt a csoda, hogy a hazautat kibírta. A hibátlan metálkék dukkón,és az üvegeken kívül a torka véres volt. Mindent renberakni még okosba' se érte volna meg. Úgyhogy a srácok egy használható Zapi áráért otthagyták az öregnél. Aztán amikor megtörték a 127 esünket hirtelen érdekes lett a gép. Provizor ugyan de gatyába rázta az apukám. Anyu mérges volt az új játékszerre de valahogy mégis szó nélkül elengedett minket a Velencei Tóra.

  Fütyült a kompresszor,hörgött a kipufogó, és száguldottunk mint a nyíl. Mindenki minket nézett. Amikor az útra esett egy hatalmas esztergapad az előttünk haladó Zilről ,és lezárták a pályát. -Az egész M7es az olasz luxusautót nézte...     Leértünk,apa még szinte töküres parkolót kétszer végiggurulta,hogy aztán egy olyan ponton állítsa le a puncimágnest ahonnan az egész strandról lehet látni. 85 öt írtunk, nem is tudom elmagyarázni nektek mekkora királyság volt akkor egy metálfényű, alufelnis, kompresszoros ,V6os,színezett üvegű, automata váltós, fehér bőrbelsős, ikerfényszórós sportlimuzin. És akkor még ott voltunk mi: apci U21es európabajnok második volt diszkoszban,előtte meg magyar bajnok kalapácsban, pár éve hagyta abba a sportot, göndör fekete haja és jégkék szemei voltak, én meg a tökéletes miniatűr klónja csak szőke és zöldeskék. Hummel türcsi, Adidas papucs, Le Coque fürdőnadrág, La Coste táska, és Ray Ban. Egy háromfős lánytársaság mellé cuccoltunk le. Úszni mentünk pontosabban apci úszni tanított. Aztán amikor véletlenül elengedett,kimentünk a partra és a tanítóképzős gólyák felügyeletére hagyott. Slusszkulccsal,brifkóval és törülközővel a kézben sietősen Sukoró irányába távozott, miután egy százast nyújtott a babysittereimnek. Zsófi mellett már halomban álltak a Helikon csikkek, amikorra apám visszatért ,fordítva felvett nadrágban ,egy vöröshajú nő kíséretében. Próbálta lerázni a lányt de az valahogy nem vette a lapot. A tantónéni jelöltek megoldották a gubancot.  Kedvesen mondtak neki néhány szót, és sírva elfutott. "Hülyék ezek a lányok" gondoltam. És nagyon büszke voltam,apura-hogy ennek ellenére a szintén pityergő Zsófit elvitte egy nyugtató vízi masszázsra. Ági és Mariann a butikhoz invitált, golyórágót vettünk meg egy képeslapot Anyukámnak. Közben apciék végeztek a vízben,és Zsófi volt olyan jófej,hogy megfordította édesapa fürdőnadrágját. Ekkor hívták apukám a hangosbemondón. "Már értem" szólalt meg Zsozsó és a lányoknak mondott valamit. Kitalálták, hogy át kell öltöznöm,valahogy bíztam bennük. Ági egy pillanatra végigsimított a kukimon,ott ahol még most is szeretem. Mondtak egy csomó furcsa dolgot,annyi maradt meg belőle,hogy ne szégyelljem és ne hagyjam hogy bántsák. Aztán rajzoltunk a képeslapra, a lányok alá is írták. Megeskettek rá,anyunak mutatom meg elsőnek,addig legyen titok.

  Megjött az öregem az arcán egy pofon pírjával de elégedetten mosolyogva. Elköszöntünk és beszálltunk az autóba. Valakivel beszélgettünk egy ideig,a ventilátor meg jólesően hűsített. Csak leszívta az akksit. Nem indult. Apci kikotorta az összes aprót a kocsiból és a kezembe nyomta: "Itt van mellettünk a fagyizó, ahány gombóccal csak kérsz elég rá. Egy órán belül itt vagyok hozok segítséget. A fagyis bácsi felváltotta nekem nagyobb címletekre a pénzt,és vendége voltam mindenre. Az én apukám egy hihetetlen figura;egy ezüstszín melegítős kora középkorú szőkével tért vissza és egy hozzá passzoló 190 essel. A merci ezüst volt a vontatókötél sárga. Apuval akartam maradni,így együtt izgultunk,bevisz-e a lendület a két angyalhoz, mert a Nagyemelkedőn elszakadt a kötél. A Stuttgarti csoda meg kilőtt mint a parittyakő. Mázlink volt egy piros Moszkvics mögé értünk be. Egy erős alkatú fekete hajú lány rendezgette az elszemtelenedett barackos  ládáit. Az én papám lovagiasan segített,közben bókokkal halmozta el a napbarnította krisztaszoknyás teltkarcsú gyümölcsöskofát. Meglett a bika,csalódtam,hogy csak két drót. De amikor zárt az áramkör Fraulein Benz felzaklatva, hőséget árasztó motorháztetővel,könnyekkel a szemében kért bocsánatot tőlünk. "Kriszta"próbálta megnyugtatni de a néni mondott valami nagyon okosnak tűnő dolgot,meg hogy egy masszázs feltétlenül szükséges lenne neki. Karon is ragadta apámat és cipelte a fogadóhoz. Az én hős apukám meg csak biccentett. Néztem a sasoon frizurás lányt,megdöbbentem hogy úgy sír mint egy gyerek. Hiszen gyerek volt a korkedvezményes jogosítványán alig száradt a tinta. Megöleltem a combját,és rátettem a jókora popsiájra a kezem ; megverem ha nem hagyja abba,tök jó ruhája,van klafa szülei,hogy egyedül engedik vezetni a nagy autókàt (akkoriban a pedálos Moszkvics volt az mint most a ps5 autókànak hívtuk) Szavaimnak nyomatékot adva fogást kerestem a mályvaszín miniszoknyán amikor mentő ötletem támadt: hiszen van pénzem! Meghívom csavaroskólára attól mindig feldobódom.

 Ültünk a bárban,ittuk a Pepsit,néztem Krisztát. Túl voltunk a pertun. Megkérdezte: -Miért nézel? -Mert olyan szép vagy nem olyan mint a többi néni,hanem mint Leopold cica,az alvósbabám. Csak neked még szebbek a szemeid. Elkacagta magát és a pultosra lesett.  Ő dörmögött valamit,aztán a falon lévő bekeretezett újságra nézett;-rábökött a tizenéves sportlap egy fényképére: -Ez a hapsi éppen odafenn heggeszt. -Tudom,kiskoromban szerelmes voltam bele. De most már a fiával járok. Úgyhogy azt a medzsát passzinstsd már ide a szerelmemnek! -Nyolcvan lesz. Öööö,baszki szegény csajszi. Adj két huszast kábé annyit vonnak le tőlem ha elcsórják.  Kimentünk a parkolóba. Kriszta tölttötte a V6os akksiját. Feltett az autóra és a szemembe nézett. -Döme,igérj nekem meg valamit: ha tetszik neked egy lány mondd meg neki,de ha nem tetszik, ne mondd azt , hogy szép! -Nekem tényleg tetszel. -mondtam ő megpuszilt. -A lányok nem ijednek meg ám,ha a úgy csapsz a popsijukra mint az enyémre. Hanem tetszik  nekik. -Igen pupák ,tetszik! Most adok neked valamit amire jól vigyázz! -Azzal a kis fekete lángnyelvekkel díszített 911est nyújtotta nekem. Ez az autó egy varázsautó, neked nem kell ilyen digó szar,se Eb ezüst,elég neked ez a kis autó, hogy annyi lány legyen szerelmes beléd amennyit akarsz,csak maradj ilyen!

 Apám előkerült,Kriszta egy pillanat alatt eltűntette a bikát. Túszként a 190esbe ültettek. A néni jó illatú cigarettára gyújtott,és félszemmel a tükörben nézett. -Neked is olyan a kukid mint apának? -Zökkentett ki szórakozottságomból. -a fejemet ingatlan,nagyon nem értettem mi van ma? -Ne hagyd hogy bántsák! Így szép ahogy van. Ijedten néztem a shortom számára,de nem látszott ki rajta semmi. De ekkor a rootskompresszor jellegzetes füttye szólalt meg mögöttünk. Apu valahogy beindította a Fiatot. Az utcánk előtt félreállt apu. Rágyújtott egy szál Rothamsra pedig nem dohányzott. Aztán megígértette velem,nem szólunk semmit az egészről anyunak semmit.   Ahogy hazaértünk elhívták valahová. Anyu kipakolt. Nézte a cigisdobozt. -Ernőékkel találkoztatok? -Kérdezte ártatlanul. -Én kis buta azt hittem,hogy csak az autós gubancról nem szabad beszélnem. Viszont a megfordított úszónadrág,meg ez a kedvesen mondanak valamit a másik meg elsírja magát dolog,vagy vicces lesz vagy érdekes. Anyukám szédelegve reménykedett abban, kitalálom a szórakoztatására. Amikor a kezébe került a képeslap. Valami gyerekrajzzal és a három lány aláírásával: "Megcsal " "Te" és "Hülye"  Anyu magához ölelt és sírt. Annyira meghatottan! -hazudott nekem életében talán egyszer. 

 Azt hiszem nem kell mondanom, hogy innentől kezdve hiába próbáltam apámnak bármiben megfelelni.

 

 

süti beállítások módosítása