Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Márton és a Libák

Márton és a Libák

A Csodafegyver

2021. november 30. - Márton és a Libák

IMG 20170710 125906Néha úgy érzem;a fa...m körül forog az egész blog. Nos ez így nem teljesen igaz. De hiszek a nemi egyenjogúságban "rendes hétköznapokon" csak két dolog különböztet meg minket egymástól: más a neveltetésem éshogy;kukim van.

 

A Csodafegyver

 

Három napja múltam tizenkilenc. Egy piskótaszeleten és egy fél almán kívül nem ettem semmit tíz napja. Azért vagyok itt ,mert a bátyám kisebb anyagi gubancba keveredvén ,segítség reményében kopogtatott be hozzám. Került valami munka,és egy ágy anyám pasijánál ,mert a lakást ki kellett adjam a felgyülemlett asósságaim rendezése folytán.

 Mondjuk ki nyíltan: nem voltam szívesen látott vendég,amivel az elmúlt két év eseményei után különösen rosszul esett. Ha még hozzávesszük,hogy nyolcévesnek voltam kezelve. Érthető, hogy szinte megöleltem Tomi házához kiérkező katonai rendőröket,akik a többszörösen sikertelenül kézbesített behívómat hozták.A hadkiegnél lezajlott a sorozás,az orvosinál alsógatyaban ,egyébként egyenmelegítőben.

Tapolcára küldtek alapkiképzésre géppuskásnak. Amikor megérkeztünk rengeteg szalámis zsömle,gyümölcslé és csokiszelet várt minket. Nekem olyan érzés volt,mint amikor egy frissen örökbefogadott gyermek az új családjába lép.Meglepett,hogy újra csinálják a sorozási eljárást,sőt még alaposabban. De csak a lúdtalpamért aggódtam. A szellemi és fizikai felmérés után egy tagbaszakadt, dörgő hangú, szigorú tekintetű ezredes irodájában az asztalhoz ültettek. Föl voltam készülve,hogy tisztelettudóan de azért mégis kicsit ledomináljam. -És az a marcona ember barátságosan rámmosolygott.

-Szervusz Döme! Délután háromig még tegeződhetünk,ha nem bánod-kezdte a teljes megdöbbenésemre. Sanyi bácsi elővett egy egy piros tollat és sorra húzta át a Budapesti értékeléseimet és javította jobbra. Közben,a sportokról beszéltük,ki mit űz.

-Meg is vagyunk,masinabemérőnek osztottalak be te leszel a parancsnoki páncélos navigátora. -mosolygott.

-Ezt meg tartsd magadon,hogy zöld ruhában is megismerjelek! -Azzal egy vénséges vén katonai övet adott nekem. Megölelt(!)és kedves korholással az utamra engedett. -Ez itt a Magyar Honvédség nem a buzibár, engedje el azt a széket! Rajtam kívül itt senki sem ül! -Halottam a dörgő hangját a hátam mögött,és a vén öv a kezemben színarannyá változott,ha ránéztem.

 Már csak az oltások és az orvosi vizsgálat volt hátra. Nem volt szégyenkezni valóm. Magas 19éves egészséges fiatalember 109kilogramm a nővérke nem tudja érdemileg megcsípni a karján a bőrt testzsírszhányados méréshez.Persze az éveken keresztüli néha napi nyolc órát meghaladó vidiakemény edzés-ilyen fiatal korban- néhol beadott a lágy szövetek fejlődésének. De az enyhe gynecomastiámat rég megszoktam,a kicsi fülemnek mindig is örültem,és egy ideje a kis kukim is tetszett. -Igen,tetszett örültem neki,a védjegyemnek tartottam,ha valaki bántott vele,seperc alatt túltettem magam rajta. Amikor teljesen le kellett vetkőzni,csak a lábamra koncentráltam.-Anélkül ,hogy felülről látszana emelni a talpam,-ezzel voltam elfoglalva. Körülnéztem,hogy feszengnek a srácok,és örültem ,hogy egy biztató biccentésemmel mennyire megnyugtatom őket. Cselédkönyves ápolónő (védőnő?) szűr minket phimosisra. Pár emberrel előttem már felém,felém pillant. Egy kis gombócot kezdek érezni a torkomban: Ilyentén a gumikesztyű ellenére se biztos ,hogy személytelen vizsgálatnak fogom érezni a procedúrát. Az ezredorvosnő jön ki az irodából,és nesztelen a nővér mögé lép. -Ellenőrzi,a munkáját -gondoltam, és egy cinkos pillantással figyelmeztetni próbálom a pufi lányt,amikor elélépek. Félreérti;a mutatóujjával végigsimít a szerven,és játékosan a vizsgálandó részére koppint. -Teljesen rendben.- trillázza. -A következőt! -mondja kissé lehangoltan. A doktornőnek elkerekedett a szeme,de nem szólt semmit. Már öltözöm is. 

Az orvosi rendelő előtt cigarettázunk. Rögtön kialakul egy baráti köröm. "Öcsém,ezt hogy csináltad?" Szólítanak meg egymás után. A parfümömről,edzési trükkökről, a lányokról faggatnak. Közben harmincasával szólítják az embereket, egy zöld melegítőkkel és tornacipőkkel megrakott asztalhoz ,és megkezdődik a felszerelésük. Egy idő után az alkalmatlanok neveit is mondják egyesével,úgy ötpercenként. Már alig vagyunk amikor a pufi nővérke hozzámlép fülig pirulva a címét nyomja a kezembe.-Tökéletes vagy-mondja,és praktikusan elfut. Kapaszkodom a kis papírdarabba,mert már csak öten vagyunk. Engem hívnak az orvosi irodába (onnan alig valaki jött ki a ruhás asztalhoz szorul össze a szívem) -Van egy kis gond,-kezdi a főorvos az aktámat nézve. A "családban" megtanultam,ha "tiszta vagy" bármennyire is segélykérő szemekkel néznek rád egy kihallgatáson: csak a legszükségesebbeket szabad mondani. Én is így tettem. -Szóval kedves Hillton úr...fú ez még tegeződve is nehéz lesz! Ne haragudj fiam! Hogy hívnak a barátaid? Arnie? Találó nagyon. De inkább a Dönci mellett maradnék. -Kezdek félni,valami komoly betegségem van amiről nem tudok. -Nagy a baj? -sóhajtom.

-Hát úgy is mondhatjuk. Mindjárt kettő dolog is.

-Csatolt aktád van Belügyminisztériumi. Azzal egy mappát hoz a kartotékszekrény tetejéről és olvasni kezdi: "Hillton Dömötör (Döme,Arnie valamint Kis Szőnyi)1980.11.11. B...s;professzionális testépítő ,97...től családfenntartó,fiatal kora ellenére a Budapesti szervezett bűnözés holdudvarának tagja, Sz.Á. belső bizalmasa,99áprilisában őrizetbe véve életvédelmi nyomozás kapcsán...bla,bla."

-Fiam! Te mit keresel itt? -kérdi -Rosszra fordultak a dolgok,a fiúkat eltették,vagy bevarrták,szeretnék jó fiú lenni,sorozzon be kérem!- mondom a legnagyobb meggyőzéssel. -Felejtsük el,de van itt még egy kis gond,ami sokkal súlyosabb. Melinda kolléganőm felhívta a figyelmemet ami a múltadnál nagyobb gond. PINGG!- szakadt el egy varrás a cipőmön mert még mindig a lábam miatt voltam ideges,és feszítettem mint az őrült. -Nem értettem valami egész másról van szó. -Szóval,minden adatod rendkívüli,és kitűnően alkalmas lennél katonának. De van itt egy olyan dolog,amit nagyon kínos elmondanom.-folytatja zavartan. -Nem tud megsérteni,mondja!felelem határozottan. -A péniszed. -Mi van vele? Hátramegy a bőr.Semmi gond nincs vele.-lepődök meg. -Lehet,csak ahogy a kolléganőm mondta,7-8évvel fejletlenebb a korodhoz képest. Iszonyú kemény lehetett a többiek előtt levetkőznöd. -Úr isten ezt a gyökeret,ha tudná mennyi nőnek okoztam vele ö r ö m e t ,tök cuki,miért kell a méretéből gondot csinálni? Végigéri a tenyerem ha feláll. -gondoltam ,de az utolsó mondat kiszaladt a számon is. -Tudod mi az a dandárfürdő? Egy tornaterem nagyságú terem,a plafonból százhúsz zuhanycső mindenfajta elválasztás nélkül, egyszerre haromszázan fürödtök,öltöztök..

-Ha azt mondom,nudista vagyok se szégyenlősködni se felizgulni nem fogok: megnyugszik? -göcögtem neki. -Háromszáz köcsög paraszt,beszólnak...te meg az egyik papír szerint hirigjani voltál,a másik szerint kiugró intellktusod van,de önvádolásra hajlamos.- próbálja tovább. -Voltam olyan mélyen, ahová cikizéssel nem tudnak lenyomni. Ígérem senkit nem fogok fizikailag bántani,beleértve magam is.-mondom határozottan. -Biztos? -Kiugró intellektus Jani bácsi.-kacsintok rá. -De akkor még itt van ez az,hogy itt vidéken nagyon sok korodbeli fiúnak van menyasszonya. Neked a sport és a maffia miatt gondolom nemigen...- próbálkozik újra. Valami elszakadt akkor bennem. Felálltam, a noteszemet a nővérke frissen belehajtott telefonszámával kinyitva elétettem, és már le is rúgtam a cipőimet az ingemet kezdtem el gombolni... - "Úgy sem mered."- láttam a főorvos szemében. -Mondanám,hogy erre nincs szükség, de kíváncsian várom a továbbiakat.-Szakadt ki Melinda Dokiból. Az asztaltól öt lépés távolságban álltam teljesen meztelenül. A combombjaimhoz szorított tenyérrel,olyan pózban mint egy éve ha egy begerjed hülye és az énekesnő közé álltam,vagy amikor a főnök valamelyik keresztfiát kezdték el "kóstolgatni" egy klubban.

 -Mi szeretnél lenni fiam? -A Magyar Honvédség katonája! -De ha leszerelem? -Pilóta! -Vágom ki magamból a gyermekkori álmomat. -Nézd Arnie! Összedugjuk itt a kollégával a fejünket,és két héten belül kitalálunk valami kórságot amivel csak vadászrepülőt nem vezethetsz. Addig is elintézzük,hogy egyedül tudj fürödni. -mondja a és a szemét törölgeti. -Nincs hová mennem. -mondom ki az igazságot. A doktornő a szeméhez kapja a kezét és kifordul az ajtón. -Nehéz kérés,de bízok benned két feltétellel: Egy fogok gyógyszereket írni neked,azt pontosan szeded! Kettő nemrég törölték el a hálóruhára szóló szabályzatot. Ha bevállalod,hogy szeptemberig nem alszol pizsamában! -Puha érintés a vállamon Melinda hozott nekem zöld ruhákat. Soha csinosabbnak nem éreztem magam amikor kiléptem az ajtón. Az asztalon a felszerelésem a legszebb ajándék még a piros robogót is űbereli. - Meghívhatom honvéd?- kérdi a doktornő,cigarettát és automatás kávét kínálva. -Még egy húsz percet tegeződjünk- folytatja Meséltet az életemről. Megfogja a kezem megdícséri a hősiességemet. -Nehogy szégyent hozz ránk! ...Ja és egy hír aminek nem fogsz örülni: Máté ezredes a futkosóba vág ha kikezdesz a keresztlányával! 

 

Szerettem Tapolcán nem volt semmi nagyobb zűr Máté Doki ugyan eltiltott a kondizástól és mindenféle bogyókat küldött nekem. A tablettákat szedtem,és a hálókörletben nyomtam a fegyencedzést. Az egyik gyakorlaton rosszul kibiztosítva dobtam el a kézigránátot. A kiképzőőrmester vissza akarta hozatni velem,elég volt kihúznom magam és nemtetszésemnek hangot adni ,és a "fűtörzs" már ugrott is ki a fedezékből a hibásan üzemeltetett robbanóeszközért. Talán ezért nem léptettek elő.

 Persze titeket a dandárfürdő és az egyéb huncut esetek érdekelnek. Hát nem volt egy nagy sztori,néha betaláltak de volt egy beszólásom ami után csak hápogott az agresszor mint a kacsa. Mivel fiatal srácok voltunk, kisebb nagyobb gátlásokkal mindannyiunknak lett "fürdőpajtija" aki mellett csak jobban biztonságban éreztük magunkat. Hozzám Rudi egy százötvenpár centis pufók ügyvéd csapódott;akit 29évesen húztak csőbe a reporvosi vizsgálaton."

Egy kedves bókkal köszönt be,és ahogy végignéztem rajta,láttam: neki igazán stresszes a zuhanyzás egyedül. Ha valami zavaró volt ,akkor az,hogy mindig volt pár csávó aki az önkielégítésig felizgult a szituációtól. És valahogy a mi párosunk "Herkules és az ifjú Dionüsszosz" kifejezetten inspiráló volt szerencsétleneknek.

Tatára kerültem ott már voltak "öreg" katonák is. Viszont modern "saját" fürdőszobánk is a folyosók végén. Összehaverkodtam Mogyorósi őrvezetővel,egy félbemaradt lányos képű,alacsony,törékeny testalkatú bölcsésszel. Iszonyatosan jó és pikáns humora volt. De nagyon szégyenlősen viselkedett. Rudiból kiindulva egy forró délután a kimenő előtt fürödni invitáltam. (Tudniillik meztelen alvásról szólt az egyezség,arról nem,hogy nem vetkőzhetek a takaró alatt...) gondoltam, megnyugszik ha lát meztelenül. Vette a lapot,hogy nem a popójára fáj a fogam.

Hát nem mondom ; egy pillanatra elcsuklott a hangom. Amikor megláttam milyen bődületes nagy durungja van. Megértettem azonnal: udvarias velünk és nem is szégyenlős. -Aztaa..-nyögtem ki magamból. -Hát igen,pornózom is. De nehogy féltékeny legyél nekem itt a görög szobor mindeneddel. Ha egy kicsit is művelt a csaj és kislanykorában kíváncsi volt. Téged látott ilyen művészeti albumokban. Engem a legtöbben leánybúcsún először. Itt kezdődött igazán a barátságunk. Rengeteget hülyültünk,és volt egy elmebeteg ugratásunk is amit hamarosan elmesélek.

 Viszont amit elfelejtettem mondani: volt néhány különös esetem azelőtt egy évvel, ami elég mélyen traumatizált,hogy jó ideig ne akarjak semmilyen kapcsolatot. Pont ott a Klapka György laktanyában pont ebben az időszakban kezdődött valami velem amire nem tudok magyarázatot. Már írtam róla, de az első belém égett. Az egyik nap feltűnt köztünk egy tizenöt éves forma afrofrizurás fiú egy apró kis fekete bajuszkával. Hivatásos katonalány volt tulajdonképpen, és messze sütött róla, hogy biztosan nem vonzódik szexuálisan a fiúkhoz. De inkább gondoltuk asszexuálisnak. Mindig ledermedt egy pillanatra, amikor meglátott ,és olyan csodálkozó szemekkel nézett rám. Hétvégi konyhaszolgálaton voltam. Egyedül a hálókörletben,a délutáni strandolástól kicsit napégetten. Izzadva ébredtem,elmentem zuhanyozni,áthúztam a lepedőt,meztelenül hanyattdőltem és fújtam a füstöt. Nyílt az ajtó,a cigarettámat azonnal a markomba gyűrtem,és már éppen az ellenőrzésre készültem volna,amikor pisszegést hallottam. -Bejöhetek dumcsizni? kérdezte egy kislányhang. Matyi volt az a katonalány. -Mindjárt csak,valamit...hebegtem és idegesen kerestem a takarót,vagy bármit. -Azt mondták,hogy meztelenül alszol,és kíváncsi voltam- hallom közelről. Te jó isten,itt van velem szemben,én lelógó lábakkal terpeszben ülök a felsőágyon ő meg csillogó szemekkel néz közéjük. Basszuskulcs miért világít ennyire az ágyamra az az őrfényszóró? -jut eszembe, de félbeszakít Matyi,hangja: -...dohányzás a tilosban katona,ha nem segitöl fel magad mellé felnyomlak a hadbíróságon! -csoda,hogy nem röhögte el. Szerintem már hetek óta gyakorolhatta. Lenyújtottam a kezem,bólintottam:mindkettővel fogja,és fél kézzel felemeltem,hogy egy kicsit valószínűtlenebbé tegyem a helyzetet. Be akartam mutatkozni de előtte ,mint egy házigazda magabiztosan és kedvesen instruált hogy az ágytámla fölé magasodó szekrénynek támasszam a hátam,és az egyik lábamat a háta mögé,a másikat a térdhajlatai alá rakjam. Lopva az ölembe dobtam a takaró csücskét. Bemutatkoztunk,és cigarettát cseréltünk,valahonnan elővarázsotl egy palack valódi és jéghideg CanadaDry-t. -Jé,gyantáztál? -veszem észre a pofikáját. -Tőled akartam kérni,szőrtelenítési tippeket,de abban a lányok is segítettek. Ellenben valamiben te tudsz. -viccelte el a tenyeres talpas bókom. -Mi lenne az? -Beteg voltam az iskolában amikor a hímivarszervekről tanultunk. ...öö jól vagy? -Kérdezte;mert én meglepetésemben öszetévesztettem a gyömbért a cigivel. De már abba is hagytam köhögést ,és halkan felbüfiztem egy füstkarikát. Mire összeölelkezve kinevettük magunkat,már a combomon ült. Ölemben meg cirkuszsátorrá változott a textil. -Még mindig dohányzol a tilosban,ha nem távolitod el a kincstári textilt a micsodádról,tényleg felnyomlak! -kezdte újra a játékot. -Csak,ha elmondod ki tanított be erre a szövegre? Vagy ittál? Nem vagy ilyen szerintem. -mondtam kedvesen, mert valahogy szürreál' volt az egész.-Tudod volt egy múltam;pia ,csavargás ,verekedés, drogok, szipu, szex csak a fiúk maradtak ki-ha érted.

Azért vagyok itt mert...

-Nem volt hová menned. -Fejeztem be a vallomását olyan hangon,hogy érezze: egy cipőben járunk. Érezte,átölelt,a vállamba fúrta az arcát,sírni kezdett. Simogattam a haját és a hátát mint egy szomorú gyereknek. Az egyik kezével elengedett és megmarkolta a még mindig félig merev fiúságomat. Nagyon nagyon erősen,egy kicsit talán fel is nyikkantam.

-Jujj,ne haragudj! -mondta ijedten 

-Elengednéd? -nyöszörögtem 

-Nem tehetem. -válaszolta -Ne haragudj kuki- fojtatta és egy gyors puszit nyomott rá,majd a szorítása pont a legfinomabbra enyhült. A mellkasomhoz bújt,én élveztem a kellemes hűvös markát;a szénaillatú haját,a valószínűtlenül bő ingjének a puhaságát. Szinte láttam magunkat kívülről.Felsejlett,mintha csak félig lettek volna beakasztva a gombjai. Semmi köze nem volt a vadászösztönhöz,hanem valahogy éreztem:a lány nagyon vágyik az érdeklődésemre.Meghúztam az inget,és izgatottan éreztem ahogy a szétcsúszó textil alatt az alig ívelt ,de mégis nagynak,nőiesnek tűnő mellei hozzám érnek. Érezni kezdtem a vágtatást magamban,éppen csak vissza tudtam fogni. De mintha csak tudta volna mi zajlik le bennem,kissé eltávolodott és oda igazította a cicit. A testem megfeszült,és alig tudtam visszatartani az orgazmust.

-Ne szenyózz! Morogta játékosan és az előbőrömmel a bimbóudvarán kezdett lassan körözni. - egy,kettő, három...-számolt kislányhangon. Tizenegyre már azt hittem nem maradt bennem több ,de a másik mellén folytatta tizenhétig (neki az volt a szerencseszáma) orgazmus az orgazmusban. Teljesen zavart voltam. A szemembe nézett,nem engedte el amit tartott csak a másik kezével oszlatta el az extázisom nyomát magán,aztán a kézhátával végigsimított a testemen. Majd tenyerével az arcomat fogva puszit nyomott a másik oldalára, hogy utána a másik kezét a tarkómra téve ,a számat csókolja.A derékszíja csatja nem is lehetne rosszabb helyen ,de valahogy még annak is örülök. A folyosó végén megcsörrent a telefon. -Várj itt,jövök ! -futott el.

 Vártam pár percet aztán a fürdőköpenyembe bújtam ,és a neszesszerem megragadva a fürdőbe indultam. Az ügyeletes asztalnál Matyihoz léptem és a fejemmel jeleztem: el kell menjek oda. Leakasztja a készüléket a falról,és követ az ajtóig. Gyermeki örömmel nézi,ahogyan tisztálkodom, "ott is,ott is" int a fejével,és elégedetten bólint.. 

 Soós szak'szi veszi át a telefont. (Valami bekattant "pizsamás" zaklatja a folyósóügyeletet.) Amikor Matyi elszalad fürödni,cinkosan kacsint és cigarettával kínál. Én is be szeretnék lesni,de zárva az ajtó. Észre se veszem,mikor a hátam mögé oson és lerántja rólam a köpenyt. Futni kezd a szoba felé ,a szakaszvezető egy vén buzeráns tekintetét parodizálva néz végig rajtam ,Matyi után eredek,de már kattan a zár.

 -Miaú !-nyávogok -Sicc! -hallatszik odabentről de már szánkázik is ki a kulcs az ajtó alatt.

 A lány a zubbonyomban,a derekán övvel ,lábain hosszú fehér focizoknival az ágyamon fekve cigerettázik. Az alsó ágyra dobja a takarómat,amikor odalépek. Bánatosan nézek le ,amikor azt veszem észre:terpeszben az ágy szélén ül velem szemben. Megsimítja a tarkómat ,egy korty bubissal kínál.

-Ne nyeld le,szeretném ha a szádban lenne. -súgja. Nem egyszerű, de a göndör ,puha ,pézsmaszagú háromszögben fúrom az arcom. Meglepően gyorsan van sikerem, és még kétszer újra... Szemben térdelek vele,segít felvenni az óvszert aztán egy mozdulattal, lehúzza. -Ez nem jó-mondja majd egy újat helyez fel. Ugyanúgy jár az is. Már azt hiszem valami rossz vicc,de már a hihetetlenül forró testében érzem magam. Döbbenten néz rám; a térdeit felhúzza, karjaival felém nyúl,aztán az ágyba markol és átadja magát az orgazmusnak. Határozottan nyikorog az ágy,magához húz,és olyan lassan mozgok,hogy csak halk ciccenések hallatszanak. Lucskososak vagyunk mégis egymáshoz ragadva. A lány gyönyöre abban a nagyon szűk forróságban is előre húzta a bőröm. Azon érzem a legjobban hogy milyen belülről. -Eszedbe ne jusson ...addig ne mígy el nem engedem -súgja . Valami erőszakos szorítást érzek a hüvelybemenetnél ,mintha vákuum sodorna végig rajta,ismerem az érzést,nem tudok ellenálni neki... A szekrény tetejéről törülközőt veszek el,felsímogatom a tökéletesen androgün testéről az izzadságot. Egyszerre mókás és édes ,hogy még mindig magában tart...

 Félig magamra fektetem, betakarom a zubbonyommal és álomba merülök. Soós szak'szi köhecselésére ébredek, a katonalányra nézek: végig őrizte az álmom.

Ahogy öltözik egy szívre leszek figyelmes a derekán "Jucus" felirattal. Az ajtóban még megcsókol, amikor horkolásra leszek figyelemes. Gyulai a tőlem legtávolabbi alsó ágyon fekszik letolt gyakorlónadrágban, kezében a feketés rövid bőrű félig merev pöcse,hasán az ingje csupa olyan. Pucérnak érzem magam. 

  Pár nap múlva egy kockás papírra rótt zsinórírásos levelet szorongatok. Ami magyarázatot ad szinte mindenre. Egy csúnyácska alacsony, pufók 26 éves őrmestert látok magam előtt,aki boldogan néz egy kissé karakteres arcú de gyönyörű testű lányra a derekán egy frissen tetovált csillaggal ,a menyasszonyára, az élete első szeretőjére. Csillának a velem majd egymagas enyhén körte alakú zászlósnak volt a nagy rajongója, de még rejszolni is bátortalan volt ha magánéletről volt szó.

 

 És el is érkeztünk a számomra legkedvesebb élményhez : Csilla anyai mosollyal adta át a barátnője levelét . Nem hinném,hogy elmondták ;miről szól. Bár azért gyanús lehetett. Nem volt öt évvel idősebb nálam, de annyira gyerekként kezelt. (Legalábbis úgy éreztem) 

 Nem voltam vele egyedül. Mogyesz kitalált egy nagyon hülye ugratást. Komplett forgatókönyvet írt hozzá, és még egy általános iskolai tablóképet is hamisított hozzá.

Mint írnok elhintette,hogy a bátyám irataival tizenöt évesen vonultam be. Végső tromfnak azt állította: még csak pelyhedzik a pöcsöm. Volt egy kozmetikus srác a csapatban úgyhogy,meg lettem fazonírozva. Beálltam a zuhany alá,folyattam magamra a jéghideg vizet,és némi fagyzselével is rásegítettem az optikára. A szomszéd kabinban gőzt fejlesztettünk, adott jelre átváltottam meleg vízre és az arcom kezdtem el "szappanozni".

 Az ujjaim között lestem és a fogkefémet,szopogattam a röhögés ellen. A többiek az ajtóból sasoltak mi lesz a reakció. A zászlós óvatosan beles a zuhanybokkohoz,és amikor meg van bizonyosodva róla hogy nem látom ;beljebb lép,bólogatva végig mér,majd sarkon fordul és gyilkos hörgéssel tereli ki a srácokat. 

-A KÚÚRVAAAANYÁTOKAT TETVES BANDA-hallom az üvöltését. -Hogy van merszetek kigúnyolni mert csak kukija van?! -A kis péniszről nem tehet senki ! -Takarodjatok az anyátokba! -Egy órát állt anyaszült meztelenül a sorozóbizottság előtt,hogy alkalmasnak nyilvánítsák. -Mégegyszer beleálltok,hadbíróság! -aztán lakonikusan: -lejárt a szolgálatom ,fürdök.

 -Hillton, csak maga van itt? -kérdezte amint belépett és kulcsra zárta az ajtót. A mellettem lévő kabinban vetkőzni kezdett. A fogasra akasztott melltartójából négy válltömés pottyant a padlóra. Csobogni kezdett a víz,és a szolgálati szabályzatot idézte: "Mikor nem számít függelemsértésnek az elöljáró tegezése?" 

-Megmossam a hátad?- esett le a tantusz.

-Azt hittem sohase kérdezed meg,de aztán semmi hülyeség! -mondta némi malíciával a hangjában,a kabinomba átlesve. 

-Bár nem az én ízlésem, de helyeske. -sandított le,majd a kezembe tusfürdőt nyomott. Egyszer voltpuha és ruganyos. Jól esett simogatni.

-Szájvíz? -kuncogott

-Fél óra csont hideg plusz jégzselé. -tört ki belőlem a kacagás. 

-Nem az én ízlésem, de nem fagyhat le- mondta némi aggodalommal ,és már szeben állt velem,a hasamra irányítva a zuhanyt. Két aprócska de bájos melle felé intett a fejével.

-Bár nem az én ízlésem, de soha nem láttam szebbeket.

-Vigyázz, olvastam rólad mindent,a BM jelenést-kezdte önultálóan. Most én irányítottam le a tekintetét. 

-Na így már az izlésem.- csilingelt -Hillton, te annyira...-hüppent el.

-Nem,te vagy a gyönyörű. -montdtam halkan. -De ha most itt történik valami, akkor száz,hogy felnyomlak minket...

 

...A következő másfél hónapban,a péntek délutáni Csillával közös fürdés hagyománnyá vált. Gyerekek voltunk féltünk úgyhogy a szolgálati szabályzatban engedélyezett hátmosásnál és alkalmanként három bajrársi puszinál több nem történt soha. Pontosabban miután elvezényeltek engem a folyamőrséghez: Csillát festettem a leszerelő zászlómra,félmeztelenül, a válltömésekkel bővített méretben. Az utolsó éjszakán áthívtak a tiszti irodába. Rostásnak,Mogyorósinak,és nekem tartottak egy leszerelő bulit. Meg kellett mutatom a zászlót . Soós (már)őrmester és Pityóka főtörzs mint q a Szent jobbot hordták körbe a kaszárnyaépületben. Csilla sírt és hosszan-hosszan megcsókolt. -Már egy hónapja Pityókával jártak.

 -Kérditek mi lett Máté Doki kuruzslásának az eredménye? A hülyéknek heppiend, "nagy fiú" lettem 21 éves koromra. A Csodafegyverből egy középkategóriás vizipisztoly lett. Amire arányában kétszer annyian szóltak be mint előtte. Nekem meg új védjegyet kellett találjak .

A bejegyzés trackback címe:

https://martoesalibak.blog.hu/api/trackback/id/tr916769604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása